Viata mea nu e bestiala

Am primit acum ceva timp o leapsa de la Mihaela, iar reactia mea la titlul acesteia (De ce e viata mea bestiala) a fost una restrictiva. N-am vrut sa scriu pe tema asta pentru ca nu consider ca am o viata bestiala si in nici un caz nu as alege cuvantul asta pentru a o caracteriza.

Viata mea e Frumoasa si cand spun asta o privesc per ansamblu. Sunt fericita. Am zile pline, satisfacatoare, obositoare, unele presarate cu nervi, altele cu zambete. Dar cel mai important lucru e ca stiu ca nu mi-as dori sa fiu in alti pantofi, desi uneori probez si alte modele. Decorul e singura variabila pe care o voi inlocui.
Nu-s perfecta, n-am doar calitati, dar ce am, e doar meu. Poarta amprenta mea. De la lucruri la cunostinte, la tot. Iar din aceasta cauza imi permit luxul sa fiu eu insami, chiar si in momentele de slabiciune. Prefer sa imi exersez imaginatia in alte domenii.

Nu sunt "calibrata" perfect, dar invat in ritmul meu. Deocamdata experimentez extremele sub numele de cod: Green.

3 Comments

  1. "...ce am, e doar meu..."
    ...e doar AL meu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca se scrie cu "al"... e o gluma pe care o fac atunci cand ma refer la ceva ce imi apartie. Spun doar "MEU". :)
    Asta n-am gresit-o :)), de asta si am scris cu italic :d

    RăspundețiȘtergere
  3. AHA! Era doar (din partea mea) necunoasterea "regulilor casei". CANDVA eu obisnuiam sa glumesc (similar) sub forma "al meu-le" - "a mea-o".

    RăspundețiȘtergere

Back to Top