Un minut de introspectie

Spui ceea ce gandesti? Iti asumi totul, chiar daca risti sa fii criticat? Faci ceea ce te face fericit? Esti ceea ce pari?

Admir oamenii care fac pasi importanti si nu renunta la ce isi doresc, indiferent de ce spun altii. Ba chiar demonstreaza ca se poate. Iar faptul ca o fac impreuna, inseamna si mai mult.
In schimb, exista multi ipocriti care critica lucrurile/ faptele altora, cand de fapt ei si-ar dori exact ceea ce sustin ca nu-i corect, cool, politicos, estetic etc. Exista multi oameni mici imbracati in haine mari.

Toti am invatat, si continuam, sa cautam scuze. Gasim motive cand nu avem chef si pastram acelasi obicei chiar si atunci cand vrem sa facem ceva. Dar cea mai proasta scuza ramane lasitatea. Ma enervez cand aud ca unii se sinucid din cauza ca ii paraseste iubita/-ul, iar altii se lupta cu leucemia.

Admir oamenii care muncesc. Care iubesc, cred, spera, obtin si raman buni. Pic.


2 Comments

  1. Depinde ce intelegi prin a parasi, Alinutza. Pentru unii moartea este doar o boala, pentru altii moartea inseamna capatul sperantelor vietii. Stii povestea dragostei lui Augustin Doinas si a sotiei sale? Uite aici, material de studiu: http://www.apropo.ro/news/sotia-lui-stefan-augustin-doinas-s-a-sinucis-2235028

    http://moldova.net/archive/t-2890.html
    Iar acum spune-mi, leucemia ti se mai pare atat de neinduratoare?

    RăspundețiȘtergere

Back to Top