To gym or not to gym

Anul trecut am fost pentru prima data la sala, dar nu m-am dus decat o luna. Saptamana asta am bifat de doua ori actiunea, inclusiv acum vreo ora. Am venit acasa ca un robotel teleghidat.

Sala este la 5 minute de mine, nu costa mult, iar doamna care lucreaza acolo este amabila si prietenoasa. Mai mult nu pot cere.
Azi m-am trezit pentru cateva minute singura si pentru ca nu reuseam sa deslusesc tainele unui aparat, dupa vreun minut de amuzament, un domn m-a intrebat daca ma descurc. Ce puteam raspunde? /:)
Ideea e ca eu vroiam un pic de asistenta, dar m-am trezit cu un antrenor. Timp de 50 de minute a avut grija ca lucrez fiecare muschiulet, ba mai mult, mi-a dat si cateva ponturi. Presimt ca ne vom mai intalni, la cum arata, cred ca e zilnic la sala... de vreo 20 de ani incoace!

E important sa-mi tonifiez muschii pentru ca in cativa ani nu o sa mai am avantajul tineretii, dar am un motiv ascuns pentru care vreau sa continuu: starea de bine. Inca de anul trecut am observat ca ma relaxeaza. Zambesc mai mult si sunt mult mai calma. Iar astazi chiar aveam nevoie sa ma resetez si sa fiu zen. Cei cu joburi probabil ma inteleg.

9 Comments

  1. to gym, definitely!! bai da' las-o pe aia cu "peste cativa ani" nu stiu ce. acum-ul e si mai important. parerea mea... iar la cat de tanara parca erai... hehe... mai e mult pana departe :D:D

    RăspundețiȘtergere
  2. ahahahahaha ce tare..eu azi nu vreau sa fac nimic si nici maine cred. ca-s la polul opus, fac sport aproape non stop. gym rulz!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Cippy: Zi-mi tu ca peste 10 ani o sa am aceasi piele si o sa arat la fel daca nu fac sport! N-as crede asta :D

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa arati si mai bine ca o sa te "coci" si mai mult :D:D

    asta nu inseamna ca sportul nu e bun... da' nu uita de prezent. atata tot... ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Depinde de ce planuri am. De doua ori pe saptamana... Nu mi-am stabilit inca un program :)
    Why?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pesemne o fi fost "antrenorul personal" mentionat in articol...

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonimule, nu stiu ce tot vorbesti acolo... Da-ti masca jos si lasa tensiunea :))

    RăspundețiȘtergere

Back to Top