Nava Belfast

Belfast este o nava de razboi, transformata in muzeu si ancorata pe raul Tamisa. Cand am auzit ca o vom vizita, am fost sceptica. Nu credeam ca o sa ma impresioneze sau ca o sa-mi placa, insa in momentul in care am urcat la bord si am vazut cum era amenajata, am inteles mai bine frumusetea acestui vas. Toate incaperile erau diferite, iar personajele pareau vii. Oamenii de ceara erau imbracati in functie de munca pe care o faceau pe vas, iar camerele rasunau sau miroseau in concordanta cu ceea ce reprezentau. In bucatarie mirosea a scortisoara, la dentist se auzea albinuta, iar domnul de pe scaun urla de durere. In plus, pe langa amintiri, vasul iti da bonus un cucui :)). E imposibil sa nu te lovesti cand urci etajele sau cand le cobori. Am fost 4 si nici unul dintre noi nu a fost crutat :)).

7 Comments

  1. Multumesc. Ma bucur ca iti place :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Off-topic (oarecum): La articolul precedent ("Tabloidul Cancan..."), comentariile le-ai inchis intentionat, SAU dintr-o eroare?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si nici nu a fost. De ce as inchide comentariile pentru 2 print screenuri?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sugerasem existenta unui motiv, ba inca si pusesem la indoiala (prin insusi modul de formulare al comentariului meu initial) INTENTIA de a face asta. E posibil sa fi fost o eroare de operare in (pe?) blog (scuze, am prea putine cunostinte in domeniu si nu stiu daca INTR-ADEVAR e posibil asa ceva, nu stiu nici macar care e forma corecta de exprimare) sau e posibila o eroare de sistem - DAR, cand la acel articol intrasem la comentarii (fara intentia de a comenta momentan, ci doar ca sa ma abonez la eventuale comentarii ulterioare) constatasem ca lipsea atat "fereastra" in care sa fi scris comentariul cat si "textul" si "ferestruicile" de sub ea. Am iesit si apoi am reintrat - nici o schimbare - iar eu am considerat asta drept fiind imposibilitate de a comenta, de unde comentariul meu initial.
    Am lungit destul un subiect neinteresant - il mentionasem doar in ideea ca poate ti-ar fi de ajutor in operarea blogului, ca sa stii ce se intampla "privind de afara" atunci cand nu esti intrata. PE MINE faptul ca s-a rezolvat problema ma satisface pe deplin.

    RăspundețiȘtergere

Back to Top