Tigarile omoara, fotografiile nu.


Ce fac eu cand ma plictisesc pe net? Daca am epuizat toate variantele, intru pe Deviantart si ma uit la poze. Cateodata stau si cate 2 ore apasand "next", iar cand gasesc unele frumoase le si salvez. Imi plac. In ultima vreme observ ca aleg multe alb-negru si cu fumatoare. Nu fumez, doar cand ma manca gherutele si aia, foarte rar. Cuminteeee?
Cred ca daca m-as apuca de fumat, m-as apuca doar ca sa ma holbez la fum... imi place cum se ridica si se imprastie... si cum ma omoara in mod indirect?!

Prima data cand am gasit site-ul asta, cred ca era acum vreo 3 anisori, pe vremea cand descopeream Photoshop-ul si Digital Image Starter, ma fascina. Imi facusem cont, uploadam poze... aveam inca o activitate.
Tot atunci, in primul an de facultate, ma duceam singura in parc si fotografiam tot felul de lucruri... era o varianta convenabila intre seminarii. Era toamna, afara era cat de cat caldut, iar soarele cu dinti imi ranjea prietenos. Faceam multe in primul an, imi ocupam timpul cu gratie... dar nu a durat mult si m-am angajat. Brusc devenisem ocupata, pe bani.

Acum traiesc sub impresia ca sunt un om ocupat, dar n-as crede. As putea face mult mai multe... dar inca imi caut variante. Variante care sa imi faca placere si care sa reziste... sa reziste, sa reziste... (nu-i asa ca e a naibii de enervanta reclama aia?). Ceva inafara de blog si deviantart...

3 Comments

  1. tot ore pierd cand introduc un cuvant, aleator, in google si caut imagini...

    RăspundețiȘtergere
  2. =))
    cât de ne-trebuincios să fii să faci ce face gigel?

    n-are şi el vreo mamă care are nevoie de-o mână la covoarele-ălea, vreo misie la care să urle şefu, vreo ibovnică pupabilă, vreo bicicletă care trebe' călărită, vreo vreo vreo

    ai google, though ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar sa stii ca ce face Gigel poate fi foarte amuzant. Intr-o seara am facut si eu treaba asta.
    Cred ca am cautat "imi e frica de...".
    It was so funnyyyyyyyyyyyy :D

    RăspundețiȘtergere

Back to Top