Sus sau jos?


Sunt convinsa ca v-ati plimbat macar o data in viata cu un lift. Cutiuta cu butoane si telefon de urgenta, chestia aia gri metalizata in care intri si alegi: sus sau jos.

Daca ai citit pana aici, inseamna ca esti in lift. Te plimbi. Te plimbi in functie de ce pretentii ai de la tine. Uneori ajungi la etajul la care iti doresti, alteori astepti pe cineva sa te scoata dintre etaje.

Eu sunt undeva pe traseu, ma holbez in oglinda lui. Te vad si pe tine acolo. Stai in partea cealalta si bati nerabdator din picior. Eu n-am de gand sa cobor, inca ma hotarasc daca vreau sa te tin aici cu mine. Noi doi si liftul.
(Da` termina cu piciorul ala, ca ti-l rup!)

Imi plac lifturile, dar nu-mi place senzatia pe care o am in stomac. Imi plac butoanele lui, dar nu ma lasa nimeni sa ma joc cu ele. E cam micuta oglinda, dar imi place ce vad in ea...

5 Comments

  1. daca liftul e bun, poti sa te gandesti la orice altceva si sa faci ce vrei in el - sunt multe posibilitati, ce-i drept. dar daca mergi intr-o hardughie care tremura din toate incheieturile si scartaie ca un tren in gara, iar in plus e si scos din garantie si nereparat, vai de tine daca mergi cu liftul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul e ca liftul la care ma gandeam e real, e curat, incapator, are butoane, telefon si oglinda mare.
    Cel de care vorbesti tu e in fiecare scara de bloc, cu mai mult de 4 etaje... dar macar pe blog sa ne plimbam cu unu frumos, daca tot vine la pachet cu porcusorul agresiv. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ai vazut scarile ?
    Sunt mari, incapatoare, cu mocheta si tablouri pe pereti, aer curat ... Poti urca si cobora de cate ori vrei ... poti sa le sari cand urci sau sa te dai pe balustrada cand cobori ... poti sa fugi, sa mergi incet sau sa te opresti sa povestesti ....
    E frumos pe scari. Pe scari poti controla aproape totul ...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Florin: Si liftul e usor de controlat... are butoaneee si butoanele sunt draguteeee. Balustrada m-ar convinge, desi nu am mai incercat treaba aia demult. Acum mi-ar fi frica sa nu cad in cap si sa mor... vorba aia, acum gandesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte profunda gandire...aceasta metafora a vietii.:)) l-ai scris dupa un joint adus din Amsterdam ?:))

    RăspundețiȘtergere

Back to Top