Behind the wheel


Ce se intampla cu noi atunci cand suntem la volan?
Mai ales dupa ce trecem de perioada in care ne e frica? La mine a durat ceva si asta din cauza ca nu am condus constant, iar acum imi e dor... vrrrrrrrrrrr vrrrrrrrrrrr...

Ma amuza barbatii care care isi "trag" o masinuta de cateva mii (considerabile) de euro si brusc devin regele "sosetelor", unicul rege. Au impresia ca daca masina lor e mai mare, mai puternica, mai de fite, au un fel de prioritate. Si au, una imaginara.
Am intalnit si eu un astfel de rege, si-a coborat geamul si a inceput sa ma spovedeasca. De ce? Pentru ca eu nu i-am dat luuuui prioritate. O da, see you in hell. - Asa ma manifesc eu, eu si sentimentul de warrior. Doar daca am dreptate, iar daca gresesc imi cer scuze. Am intalnit si regina. Are masina rosie. Se pare ca e pipitza unui king, cunoscut prin Sibiu. Am un sfat pentru ea:
- Mergi pe jos fatuco, iti face bine. Daca continui asa, nu o sa mai ai nici masina si nici viata.

N-am ce zice, functioneaza treaba cu masina - aspirator de femei, dar nu cand femeile alea au carnet si nu la toate. E simplu. Daca te cunosc de 10 minute si in al 5-lea am aflat ce masina ai, pentru ca tu te-ai laudat, deja stiu prea multe.

Exista totusi si o categorie simpatica: "cei precauti". Cei care isi transmit prin viu grai secretul unei masini care nu are nevoie de full casco.
- Fiule, daca vezi o femeie la volan, fereste-te. Mai bine evita tu, sunt imprevizibile.
Pe astia am invatat sa ii speculez."Daca urc, eu am prioritate, daca cobor, tot eu... "

E aiurea ca femeie la volan, e aiurea ca femeie intr-o dimineata de lucru, mai ales pentru una care se trezeste greu. Nu e suficient ca noi trebuie sa folosim mai mult oglinda, sa ne machiem, sa ne aranjam? Voi deschideti ochii, spalati parbrizul si grilajul, poate va faceti si o cafea, iar in 20 de minute, ati terminat. La fazele astea chiar imi doresc sa fiu barbat, dar atunci cred ca as fi unul gay... ca mie imi plac barbatii. Dar nu pe sosea, atunci fiecare cu... a lui.
Si cum spuneam, e aiurea. Eu daca stiu ca ma duc cu masina nu ma fac cu luciu de buze acasa, mai bine la volan si de obicei la semafor. Economisesc timp, plec mai repede. Si nu, nici nu trebuie sa ma claxoneze ca nu dorm in timpul asta, dar tot ma gandesc ca ei isi spun in gand: "uite-te la asta, tipic!". Eu macar ma fac pe buze, voi va scobiti in nas! (nu toti, dar v-am vazuuuut eu).

3 Comments

  1. Am citit intr-un studiu ca femeile fac mai multe accidente cauzate de neatentie decat barbatii. Telefonul mobil, fardurile, schimbatul canalului sau a CD-ului, cafeaua etc. Totusi, asta nu inseamna ca barbatii fac mai putine accidente per total dar faptul ca femeile sunt mai atente si mai precaute la volan este doar o preconceptie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si barbati neatenti si femei. Toti gresim, aia e clar... ce ma deranjeaza e atitudinea barbatiilor.
    Daca esti barbat, nu inseamna neaparat ca o sa te urci la volan si o sa conduci perfect sau daca esti o femeie ca nu o sa te descurci. Tine de pricepere si exercitiu, atata tot... la fel ca in orice alt caz.

    RăspundețiȘtergere

Back to Top