La betie

Oamenii cand beau se cred amuzanti, on top, liberi, iar consecintele li se par minore.
Dar ce poate fi mai rau decat sa fii beat? Sa fii beat, indragostit si suparat. Aceasta combinatie naste dorinta de a comenta, de a te razvrati sau de a "lamuri" lucrurile.
He he... ce variante avem? Sms sau apel la ore mici din noapte.
Partea proasta pentru cel cu alcoolemia ridicata: comunicarea de genul asta va fi mereu sincera.

Sintagma clasica:
"Iubi, nu pot trai fara tine. Te iubesc, esti viata mea."
(nu radeti copii, nu-i frumos)

O daaaa :)). Dupa ce treceam de faza cu "de asta m-ai sunat la 4 dimineata?", in general eram politicoasa. In prezent nici bip-uri de la necunoscuti nu mai primesc... of, of.

Am tras concluzia ca e o chestie care se practica. Am prieteni care isi verifica mesajele si apelurile recente dupa o seara de betie sau intreaba in stanga si-n dreapta despre chef, ca nu-si mai amintesc "detaliile".

2 Comments

  1. Hehehehe...si pe mine ma trezea cu tel la miezul noptii....sincer sau nu,doar ca eu a doua zi incepusem sa ma port ca si cand n-a fost nimic...dar isi amintea el si-mi zicea "iar m-ai certat, dar eu tot te iubesc".....noroc cu tehnologia de azi ca daca o dam in bara, aflam si reparam "bauura e de vina".

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna...
    Daca esti interesata de hainute dragute la preturi mici arunca o privire in blogul meu-linkul de mai jos, rascoleste prin etichete si poate vei gasi ceva ce iti place:)
    Multumesc.

    http://schoolgirlswardrobe.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Back to Top