Bate-ma. Pretty please!

Citeam pe net ca Rihanna s-a impacat cu Chris Brown... Adevarul e ca nu ma asteptam la asta. Si-o fi dat seama ca el de fapt o iubeste mult, pana la soare si inapoi si ca merita iertat? (Interjectia e la alegere, sunt indecisa... sa zic "Ha" sau "Hmmm"?)

Nu pot intelege asa o decizie, mai ales ca nu s-a intamplat doar o data, in cazul ala presupuneam ca fata e confuza... Nu stiu cum ganditi voi, dar eu n-as mai fi entuziasmata de prieten daca m-ar baga in spital, nici macar daca ar veni zilnic cu portocale la mine... ce sa mai zic de sentimente de iubire? Gluma-i gluma, dosaru' penal ii dosar penal.

Stiu ca am ales o poza cu o femeie, dar nu fac discriminare. Exista si barbati abuzati si e trist...

4 Comments

  1. o fi si la americani bataia rupta tot din rai...

    RăspundețiȘtergere
  2. Unele femei isi merita soarta, parerea mea, sa stai cu unu ca sa fi batuta si sa te mai si impaci cu el nu demonstreaza decat ca nu duce lipsa de prostie, vai de capul lor, in fine...dupa o palma (pumn)sigur urmeaza si altele, tine si de educatie dar am evoluat si noi si ar tb sa spunem stop abuzurilor, dar na unde-i "iubire" e si prostie....si pumnul face legea, iar in cazul barbatilor abuzati e trist intr-adevar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimeni nu merita sa fie batut. Si nu doar in cazul barbatilor e trist...

    RăspundețiȘtergere

Back to Top