Some of them

Prietenii au dreptate. In momentul in care unul dintre ei iti atrage atentia asupra unui lucru pe care il faci/ traiesti/ spui, nu o face doar ca sa te enerveze, ci pentru ca ii pasa si stie ca nu e ok ce se intampla. De cele mai multe ori o sa o faca in mod subtil, incercand macar sa te faca sa-i analizezi ipoteza.

Povestind cu un amic, mi-am adus aminte ca niciodata nu ma menaja cand venea vorba despre subiectul X. Ma scotea din sarite si nu ii intelegeam atitudinea pentru ca eram subiectiva. Ce zicea era in contradictie cu viziunea mea asupra situatiei si nu concepeam decat un adevar, al meu. Of course.

So let's listen more carefully next time. Poate ca toti (ma refer la prieteni) ne vor binele, dar doar unii din ei vor avea curajul sa ne spuna adevarul. Oare pe care ii preferam?
Later edit: A friend.

2 Comments

  1. Pai e foarte simplu: numai cei ce au puterea sa iti spuna parerea lor sincera, care sa fie in interesul tau, se numesc prieteni. Restul se pierd pe drum. Acum, egoului nostru nemernic, ii place sa fie gadilat cu pareri pozitive. Sinceritatea dezinteresata este cea care trebuie sa primeze. Si la bine si la rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ego-ul e nemernic... Prostia din spatele acestuia e doar a noastra.

    RăspundețiȘtergere

Back to Top