Parasailing & Aqualand

Am facut-o si pe asta. Ne-am luat vestele de salvare, barca ne-a dus in larg si de acolo a inceput distractia. Eram 3 cupluri. Noi, niste prieteni si inca 2 nemti.
Rand pe rand, ne-au inaltat pana la aprox. 30-40 de metri. Senzatia din stomac? Nemaipomenita! Cu exceptia momentelor cand domnul din barca misca din funie, miscari pe care le simteam direct in stomac :))

Initial, cand au venit baietii cu ideea, ma gandeam ca o sa ne ridice din barca si o sa ne lase in mare. Dar nu ne-au udat aproape deloc. Am ajuns la un moment dat cu picioarele in apa... dar nu mai mult de glezne. Timp de 10 minute, am "zburat" ca ei. Clipul e filmat tot in Mallorca. Contrar galagiei care se aude, acolo sus e liniste, vantul adie si toti par niste furnicute. 
Next. Alta zi, alta distractie, de data asta la Aqualand. Ne-am trezit de dimineata, am luat micul-dejun (ca sa avem ce da afara), ne-am echipat corespunzator si am luat un autobuz pana la destinatie.

Dilema. Ce sa alegem prima data? Bineinteles ca s-a votat pentru ce parea mai interesant: Crazy Race (cel din poza). Ne-am asezam fiecare pe cate o banda, iar dupa ce ni s-a dat ok-ul, am pornit.
OoooooMFG! Toata apa in venea in ochi, nu puteam respira, iar pana cand am ajuns in piscina, slipii s-au transformat in niste bikini mici, mici din cauza fortei de frecare. Prima parere: Naspa. Eu nu mai vreau pe asta.
A doua parere: De ce naiba m-am urcat iarasi pe prostia asta? Si cand se terminaaaaa?!
Mda, m-am dat si a treia oara, concluzionand: It's not getting better! :))

In schimb, am fost incantata de altele. Preferatele mele Black Hole, Anaconda, Cola del Diablo si Grand Canyon. La B.H. aveam variante: ne dam singuri sau cate doi. Dupa experienta de mai sus, cred ca e simplu de ghicit care a fost optiunea mea. Am urcat intr-un loc amenajat care semana cu o pestera. Am fost pusi in fata unui canal in care era bezna totala, pe un "covrig" gonflabil si dusi am fost. A fost genial. Am urlat cand m-au tinut plamanii. Alunecam rapid spre ceva ce nu vedeam, schimband directia brusc. In secundele alea, cred ca nivelul adrenalinei a fost mai mare decat la parasailing.

Yeah. It was fun.

3 Comments

  1. Parasailing-ul super... si eu vreau, hai ca te-ai distrat in concediul asta. Ma bucur si foarte frumoase pozele...mai vreau si altele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da :D. O sa mai pun pe deviantart, dar cu peisaje. Sa-mi fac un pic de timp...

    Cali a mai pus poze pe la el ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. by all means nice!! si eu am facut asa ceva si tot in tandem dar stateam altfel, mai putin confortabil. senzatia a fost insa la fel de tare si faina!!

    RăspundețiȘtergere

Back to Top