"Pierdut" capace

De vreo saptamana, doua, vin acasa cu un Polo. Nu e prima masina pe care o aduc in "jungla" si pana acum, inafara de faptul ca nu gaseam loc de parcare, n-am avut alte incidente.Vineri am parcat-o, luni m-am dus cu ea la lucru si la intoarcere, observ ca ii lipsesc doua capace. Initial am crezut ca asa am luat-o, dar azi mi s-a confirmat banuiala.
Ma gandeam sa le las bilet: "nu fiti ciobani sa le luati si pe restul, va ajung doua", dar nu cred ca am sanse sa ii impresionez.

Daca tot sunt la capitolul "masini si vecini", trebuie sa va povestesc de Mr. X - fost instructor la scoala de soferi. Sta cu mine in scara si e ca o bufnita care nu-si paraseste creanga. Macar o data pe saptamana are ceva de comentat:

1. Daca parchez (in parcare) si fac mai mult de 3 miscari, nu ma pricep. Replica mea: Cum nu e bine? E perfecta :)).
2. Daca o las langa bloc, iar nu e bine. Ala nu e loc de parcare.
3. Daca vin acasa cu faza scurta si nu e bezna, stric nu stiu ce... - n-am stat sa ii ascult teoria, ca de explicat a incercat...
4. Daca iau masina tatalui meu, ii da raportul. Stie cand plec, cand vin si in ce conditii (vezi 3).

Ma mut.

3 Comments

  1. Din pacate, peste tot o sa dai de oameni de genul asta. Eu aveam 2 babe, de profesie pensionare, la care li se lipise vizorul de ochi. Stiau si de cate ori plec de-acasa si daca vin mai tarziu cu cine vin. Profesia pensionarilor e sa urmareasca vecinii si sa barfeasca cat mai mult. Numai daca te muti la casa scapi de asta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. DE CE sa te muti dumneata? Fa-l PE EL sa se mute!

    Studentule sibian, NICI ACOLO nu scapi de inevitabila barfa (despre "mahalagisme" ai auzit?) - acolo nu supravegheaza prin vizor scara blocului, acolo supravegheaza de la portita sau de la "parleaz" toata strada.

    RăspundețiȘtergere

Back to Top