Madrid - partea a doua a concediului

Am plecat din Palma, un pic trista, pentru ca stiam ca nu o sa mai pot face baie in mare, insa pe de alta parte ma consolam cu gandul ca se putea mai rau: sa vin direct acasa.

In Madrid am stat la Best Western, un hotel central, curat si cu perne foarte confortabile. Oui, dormeam atat de bine pe ele incat imi venea sa fur una :).

In prima zi, dupa ce ne-am cazat, am iesit la plimbare si ne-am oprit la un restaurant de prin 1949 sau 46, nu mai retin. Cert e ca bucatarul avea o pasiune pentru boia. Bleac. Imi venea sa plang cand am vazut ca si al doilea fel de mancare era acoperit de condimentul minune - iar eu, chiar nu fac fite la masa. In schimb, mi-a placut foarte tare cafeaua de la Starbucks. Yummie. De prajituri sau briose nici nu mai povestesc, erau dementiale... Ce frumos ar fi sa imi iau micul-dejun in fiecare dimineata acolo...

Seara ieseam sa ne racorim la terase, cu Sangria! Of course. In timpul zilei vizitam muzee, ne plimbam prin Mall-uri/ magazine si ne hidratam intens. As minti daca as spune ca am fost deranjata de aceste "trasee". Sa fim seriosi... astia aveau 3 magazine Zara, 2 Mango, 2 H&M, 2 Springfield (majoritatea pe mai multe nivele), doar in centru!!! Paradisul meu...

Se mai mira cineva ca am venit relaxata si fericita? :))

P.S. De concertul lui Knopfler nu pot sa spun decat ca a fost de nota 10. E uimitor cand vezi atata lume la un loc. Toti se bucurau ca niste copii atunci cand EL - artistul, a aparut pe scena.

One Comment

Back to Top