O recomandare

Daca ai mai citit carti de psihologie sau esti pur si simplu curios/-a, ai putea sa incerci "Cum să te psihanalizezi singur" de A. Roberti. Din seara in care am luat-o (si in cele care au urmat), am citit-o pana nu mi-am mai putut tine ochii deschisi.
Mi-a dat cateva raspunsuri pe care le intuiam, dar nu tineam neaparat sa le recunosc. LOL, nu? Am invatat lucruri noi despre mine si am inteles de ce unii din jurul meu se comporta intr-un anumit fel. Recunosc, nu mi-am descoperit doar calitati, dar pana una alta, nu de asta am pornit la drum.

Imi place psihologia. Ma uimeste universul launtric pe care ni-l construim, constient sau inconstient si consider ca e bine sa facem curatenie "la mansarda" din cand in cand. Cine stie ce descoperim? Eu m-am amuzat un pic... :)
More.

3 Comments

  1. Curatenia la mansarda este o treaba pozitiva. Dar nu cred ca trebuie sa cautam in gunoiul pe care il aruncam de acolo. Vorba ta: "cine stie ce descoperim?". Arunca-l si gata. Eu zic ca asa este mai sanatos:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Te inseli... cea mai mare greseala e sa incercam sa uitam. Lucrurile nerezolvate apar la suprafata sub alte forme... :D

    Facem curatenie, nu bagam sub covor :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Nix, nu ai inteles corect, nu am spus ca bagam sub covor si nici ca uitam. Cand facem curatenie, strangem mizeria, suntem constienti de ea dar nu ne apucam sa scormonim in ea. O punem unde ii este locul, adica la gunoi. Scormonitul in mizerie poate duce la infestari pe scara mai larga. Aia vroiam eu sa spun:).

    RăspundețiȘtergere

Back to Top