Valentine's Day si nuntile

Anul asta de Valentine's Day am fost la nunta. A fost frig, al naibii de frig. Am simtit minusul din fata celor 3 grade pana in ultima celula. Nu, n-am ramas fixata, dar e de mentionat.
M-am trezit la 6 dimineata. Eram inca mahmura dupa concertul la care am fost cu o zi inainte. Bere gratis in Atrium, cu alti doi prieteni si jumatatea meu. Seara a inceput usor, de la stat pe scaun cu un pahar de vin rosu la o poveste - la dansat in picioare, aplaudat si ranjit larg si nu spre scena (ce-o imbatranit/ chelit solistu'). Cadoul a fost placut si distractiv in acelasi timp. Cred ca si lui i-a placut. Si ca sa ma laud, ca doar sunt femeie, am primit si un parfum (dar cu o luna inainte de eveniment) - Incredible me, de care sunt foarte incantata. Miauuuuuuuuuu.

Si cum ziceam am fost la nunta si m-am trezit foarte devreme, iar dupa vinul din seara precedenta combinat cu masa de la ora 12:00 am, stomacul meu era un pic sensibil la miscarile bruste. Pana sa ajungem la mire, ne-am distrat in masina pe subiectul "sa nu lesini". Legatura? La nunta la care am fost ultima data, era sa lesin. Am sarit doar peste partea cu intinsul pe jos, pentru ca am fost inspirata sa iau un loc. Imaginati-va domnisoara de onoare iesind din linia - mire, mireasa, preoti etc., pasand lumanarea... si atragand toata atentia asupra ei. De doua ori. Am avut curajul nebun sa mai incerc o data, iar efectul a fost acelasi.
Problema? Lumanarea, care era foarte grea si imi consuma tot oxigenul ca sa arda. Flacara avea cativa cm, afara era vara... suficienti parametri pentru un mic dezastru. Partea jenanta a venit dupa, cand toata lumea era preocupata de mine, cum ma simt si daca sunt bine. Sa zicem ca nu-i chiar metoda mea de a cere atentie.

Dupa cateva scenarii, am ajuns la concluzia ca daca d-ra de onoare vomita pe mireasa e mai nasol... ca lesina, nici nu-i asa mare lucru, doar daca se loveste la cap si moare.
Deci... caut idei ticnite de stricat nunti. Aveti inspiratie?

P.S. La nunta m-am distrat foarte bine, a fost una reusita. Poate revin cu o poza :)

One Comment

Back to Top