Leapsa cu zambet

Am preluat (a se citi furat) o leapsa. Intrebarea era: ce te face sa zambesti?
Se pare ca exista 19 feluri de a zambi, dar intre acestea, doar unul e spontan si adevarat. Eu o sa insir doar lucrurile care intr-adevar ma fac sa zambesc si imi aduc o stare de bine.

Oamenii. Dar nu toti. Doar cei care intr-adevar imi plac. (aici intra si piticii cu scutec)

Lucrurile mici, care par stupide pentru altii, dar care pentru mine fac diferenta. Aici gasim luciul de buze (primit de la sora-mea, se pare ca se citea pe fata mea "gimmeee"), parfumurile, ochelarii de soare, inimioara, ceasul, maggie (prima masina pe care am condus-o constant), trenci-ul de la Zara (o, daaaaa, am stelute in ochi doar daca pomenesc de el), brelocul cu Horhe, paturica (sub care lenevesc dupa-amiezele), sandalutele crem si balerinii gri, sper ca nu am uitat nimic... a, vacutza de pe frigi si periuta mea de dinti de pe etajera lui.

Animalutele. Caini, pisici, cai si vaci. Acum 2 ani de ziua mea am primit o vacutza printata pe o foaie A4, cu toate semanaturile colegilor de lucru... nu de alta, dar asta imi doream, o vaca.

Mancarea si unele bauturi, in special Vodka cu porto = efect garantat. Cioco, fistic, martipan. De Cola nu mai zic, ca iar mi le aud. Fripturica de vita (da, stiu ca am zis ca imi plac vacile, dar na... chiar imi plac!). Cafeaua de dimineata, mai ales aia pe care mi-o face altcineva.

Amintirile frumoase, muzica si pozele. "Hai facem poza" e una din expresile mele uzuale, iar cersitul pieselor pe net e o practica frecventa, asta daca nu am chef sa ma descurc si singura.

Duminicile pierdute aiurea pe canapea si cu ochii in Tv, laptop etc. Tin sa precizez ca ma uit mai rar la filme serioase si ca imi plac desenele la nebunie. Da, stiu cati ani am, mersi ca mi-ai amintit, dar in zilele de cacat animatia crappy ma salveaza. Mai nou ma uit la American Dad. Mwahaha.

Dansatul. Si nu mereu al meu. I-ati vazut cu totii pe cei care nu au rusine si se rup pe la nunti, botezuri si de ce nu, in club. Si bine am zis, se rup. Ca ala nu-i dans, calutule!

Plimbatul descut - iubesc treaba asta - si ploaia, dar musai de vara.

2 Comments

  1. Ai nimerit cam tot ce imi place si mie. Exceptie fac cateva chestii: imi plac vacile(laptele si fripturile), as prefera un calut in loc de o vaca si, as mai aduga de la mine, momentul cand te trezesti sambata dimineata pe la 7 si iti dai seama ca nu trebuie sa mergi la lucru si ca poti sa mai furi cateva ore de somn! :)

    RăspundețiȘtergere

Back to Top