Colegiul National "Bambu"

Am citit aici, aici si aici ca inspectoratul scolar din Cluj a facut un parteneriat cu clubul Bamboo, varianta de Cluj, ca toti elevii din oras sa poata intra, pe baza carnetului de elev in fiecare duminica intre 16-23 cu doar 10 lei. Ooo, ce duios! Cum de nu s-a gandit Becali la asa o fapta buna?

Ei vor fi supravegheati de personalul localului si nu li se vor servi bauturi alcoolice. De cine? A, de astia despre care s-a scris in presa ca s-au batut. De ce s-au batut? Ca nu au primit salariul. De ce s-a facut parteneriatul? Din lipsa de clienti. Mwahaha. Ce am mai ras.
Eu nu stiu cum vedeti voi un licean, dar eu stiu clar ca nu il poti lasa intr-un club, fara ca el sa nu-si faca de cap. Asta include un pic de alcool si dupa partea pe care ei au invocat-o, adica "socializarea", bineinteles ca asa se va intampla, dar probabil dupa modelul asta: se bea la masa, se socializeaza prin toalete.

Dialog intre Ghit'sor, fiu-mio si moi, bruneta:
El: Mami, mami, maine d-na diriginta face lista cu elevii care merg in Bamboo. Ma laaasi?
Hai mami, ca nu facem prostii, mergem mai multi, si fete si baieti, nesupravegheati de profesori, doar de personalul localului, care probabil are un target de vanzari si de-abia asteapta sa ne vanda suc de portocale si muuulta gheata.
Eu: Dar imi promiti ca o sa fii cuminte?
El: Da, mami. Cum dracu sa nu fiu? Adica, eu, baiatul tau ascultator, care are numai septe si opt pe linie din clasa a doua si a implinit 18 ani de trei zile? Hai tu, mama. Asa ma stii? Doar seman cu tine, cuminte si rational.
Ea: Ai dreptate, fiule. Semeni cu mine, nu cu tac'to. Ai voie, du-te. Hai, sa te pupe mamaaaa!

(Dialogul este un pamflet, pe fiu'mio nu il cheama Ghit'sor, de fapt nu-l cheama deloc si nici nu o sa fie asa Bou.)

Nu-i asa ca ii cel mai tare banc pe anul asta?

3 Comments

  1. oooooo la la! Vine sfarsitul lumii, domne'! Bambuci ne trebuiau, ca in rest le avem pe toate :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Destept Joshua, prosti inspectoratul, fericiti pustii!
    Nu e etic, dar in locul lu nea' Castellano, n-ai face la fel? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincera sa fiu, nu cred ca m-as fi gandit la asa ceva vreodata... Bani sa iasa, nu? ;)

    RăspundețiȘtergere

Back to Top