Cand inseamna Primavara?


Cand inseamna Primavara?
(pe principiul cand e ora 5)
Primavara e cand mutam patratelul rosu pe 1 Martie, imi explica ea, mie, cu rabdare.

Anul asta astept sa infloreasca pomisorii, sa imi pun ochelarii de soare, sa mai renunt la ceva haine si sa ma deplasez 100 de metri fara sa ma gandesc ca deja mi s-a inrosit nasul de la frig. Si mai am 2 motive... unul crem si unul gri. Amandoua incep cu Z. Big zmiiile.

M-am tot gandit cum ar fi sa am 80 de primaveri (stiu, sunt generoasa cu mine) si sa imi dau seama ca mi-am irosit din timp cu lucruri mai putin importante. Mi-as dori la varsta aia sa fii profitat mai mult? Poate nici nu imi trebuie atat.

Uneori cand zic "de-abia astept", imi vine in cap gandul ca ar trebui sa o iau incet, sa traiesc momentul de fata, primavara oricum o sa vina... Nu?
Am incercat sa nu ma grabesc cu nimic, sa le las pe toate la timpul lor... sa am rabdare. Din pacate nu sunt atat de slefuita in coltul "rabdarii"... si nici nu fac click odata cu restul lumii. Eu s-ar putea sa imi doresc un tatuaj si la 81 de ani. Il fac in talpa. Asa evit treaba cu "il fac pe umarul drept la 20 si il am pe genunchiul stang la 80". Nu te rade, ca nu-i frumos!

7 Comments

  1. in ultimul timp imi tot doresc sa fiu mai mare putin. ma tot lovesc de oameni de genul 'vai, nici nu ai terminat facultatea'. innebunesc, dar pe urma imi dau seama ca nici nu ar trebui sa ii bag in seama si sa ma bucur de cum sunt acum.

    si apropos de tatuaj..imi tot doresc unul, dar nu stiu de ce imi trece peste 10 minute cheful :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cunosc. Eu nu le zic varsta. Decat dupa ce ma incadreaza in categoria "25", acolo inca n-am ce cauta :))
    Acum sa fim seriosi. Toata lumea vrea sa aiba 20 de ani. Ca nu ai bani destui, ca nu esti asa copt... cui ii pasa? Mie un pic, dar nu suficient sa-mi regret varsta.
    La 80 cu ce ma ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ideea cu talpa! ;)
    P.S.1. La 80 de primaveri io ma vad zambitor si cu capu' plin de glume! Un batranel din ala care se baga in seama cu toti si care se lipeste de toti!
    P.S.2. Desi cred ca de fapt voi fi un cicalitor de care vor fugi toti... :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot imi fac eu unul, desi El Turque o sa faca urat :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu vreau sa-mi fac unul, mergem impreuna??? Si nu cred ca se va supara "El Turque", chiar tu mi-ai zis mai demult ca dupa ce mai poate sa zica. :d

    RăspundețiȘtergere

Back to Top