Fiare si cai putere

Astazi am aflat de un accident rutier si-s cam intoarsa pe dos. Nu cunosteam persoana, doar munca lui si ce a construit in ultimii 20 de ani. Sunt impotriva vitezei exact din acest motiv, ca intr-un moment judecat gresit se poate termina totul. Si pentru ce? Ca sa scutesti 15 minute?!
Cei care ma cunosc mai bine, stiu ca sunt cu capul si am tendinta sa fac "instructajul" inainte de orice drum mai lung: "sa conduci incet", "sa-mi dai beep cand ajungi", "nu te urca la volan daca ai baut un pahar de vin" etc. Imi aduc aminte ca la un moment dat renuntasem si eu la centura in semn de protest pentru a convinge pe cineva ca sa o poarte... iar acum am zile cand nu mi-o pun pentru ca imi e lene. Da, foarte smart din partea mea.

Ideea e ca atunci cand suntem la volan nu ar trebui sa ne gandim doar la noi sau la cei pe care ii avem ca pasageri, ci si la cei care asteapta beep-ul ala.

5 Comments

  1. :)) Tu-mi dai cele mai multe bipuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. about zis speeding thingie ... are you that responsible? haven't you ever felt the need to just drive away from something, while listening to music so loud that you don't even hear the engine or an ambulance coming towards you. And because of this you're pressing the gas pedal not even noticing that you've reached 130 MPH.
    But, it feels good. You're moving fast, but time seems slower and you are in complete control. In a fraction of a second, you can decide your faith and that of others. You own that moment. And no, do not call the s* line, however sick that may sound.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt in 99% din timp. Tin la mine :D, egal cat de sweet pare adrenalina aia. Daca am nevoie de asa ceva, o fac intr-un mediu controlat... in nici un caz pe sosea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Damn saint! Come to the darkside. Join us!

    Signed,
    The organ donors of tomorrow.

    RăspundețiȘtergere

Back to Top