Tragem linie si punem punct

Zile astea am fost unfriendly. Motivul: lipsa entuziasmului. Nimic nu mi-a trezit interesul si credeti-ma ca mi-am dat idei. N-am avut chef sa ies la cafea/bere sa-mi revad fostii colegi, n-am mai avut pofta de Cola (iar eu nu refuz niciodata un pahar), n-am vrut nici macar sa ies la cumparaturi (that was strange).
Am stat. Am pus in balanta tot ce am, ce imi mai doresc, am tras concluzii (preponderent pozitive) si tot nu am reusit sa-mi inteleg starea. Asa ca am facut ceea ce orice om normal ar fi facut: am lasat-o balta si m-am hotarat sa-mi fac planuri pentru 2010.

Anul asta a fost un an al experientelor, de tot felul.

Am calatorit. Revelionul trecut l-am petrecut la Amsterdam, in concediu ne-am dus pe Zakynthos, am fost in Germania la Coldplay si am vizitat Budapesta.

Am absolvit facultatea, m-am apucat de un master (in Finante), am facut pe profesoara, am schimbat 2 joburi, iar din 4 ianuarie incep o noua sesiune din punct de vedere profesional.

Am acumulat mult mai multa experienta la volan si n-am avut parte de incidente, nici macar pe locul din dreapta.

Am legat noi prietenii si am renuntat la altele. Mi-am dat seama ca nu toate persoanele sunt ceea ce par, iar uneori trebuie sa analizez de doua ori inainte sa imi fac o parere. Fie ea buna sau rea.

Am invatat sa ma organizez mai eficient, sa "mesteresc" in web 2.0 si sa-mi ondulez parul in timp record.

Mi-am dat seama ca sanatatea e foarte importanta. Atat a mea, cat si a oamenilor pe care ii iubesc.

Am avut pentru prima data animalute cu 4 picioare. Itzi 1 si 2. Doi pisoiasi cu personalitati diferite, dar care reuseau sa smulga un zambet oricui.
In mare, cam astea au fost capitolele pe care le-a incheiat subsemnata (cu gratie si fara regrete).
Va doresc un 2010 excelent! Un 2010 in care sa gasiti si voi barca potrivita, eu stiu sigur ca nu mi-as dori sa navighez in alta :).


3 Comments

  1. deci ma bucur c-am aflat cate ceva de tine. am citit cu interes postul. alta e problema mea. off, slava domnului ca mai aud o piesa normala pe un blog, ca nu ma pot de toate ciudateniile care le place la lume... pfiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, TEEEEEEEEEEOOOOOO!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Back to Top