I feel powerful

Mi-as fi dorit sa scriu mai mult, dar parca n-am avut dispozitia necesara. M-am oprit. De aici si linistea "blogoristica" din ultima perioada. De data asta nu am fost obosita, ocupata, ci doar un pic sensibila in ceea ce priveste sanatatea. Dupa o saptamana agitata (care nu credeam ca se mai termina) si diverse analize, am aflat ca n-am nimic serios. Bun, excelent!
Bineinteles ca in capsorul meu s-au creat tot felul de scenarii subiective si deloc plauzibile. Mi-a fost frica. Cred ca e foarte dificil sa te lupti zilnic cu o boala. Zic, cred, n-am de unde sa stiu feeling-ul si nici nu-mi doresc sa aflu. Eu am indurat doar cateva injectii, cateva pastile si toanele unor asistente, dar am avut norocul sa intalnesc si oameni politicosi si intelegatori, iar asta a mai diminuat din neplacere. Am tras cateva concluzii din sperietura asta, m-a trezit un pic.

Dar nu vreau sa termin intr-o nota trista, sunt fericita, calma, multumita. Cum zice si titlul: I feel powerful.
Later edit: Tocmai a aterizat Tucu si mi-a adus hariboi. U! Yummi! Ce altceva mi-as mai putea dori? :))

5 Comments

 1. It must be a good feeling. I wanna feel powerful, too. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. E un sentiment placut :D, dar stiu ca o sa treaca... e doar o chestie psihologica din pacate sau?! :D. I wish!

  RăspundețiȘtergere
 3. Gala pt. Supervoluntari
  as_colors@yahoo.com
  http://galavoluntari.wordpress.com
  Fie ca ai facut voluntariat, fie ca ai promovat activitati in comunitate in anul care a trecut, te invitam sa aplici la Gala pentru Supervoluntari din Sibiu. Avem o categorie speciala pt. bloggeri :) galavoluntari.wordpress.com Nu uita sa ceri si invitatia la eveniment ;)
  PS: ramanem recunoscatori daca promovezi Gala pe blogul tau si in gasca ta de prieteni :)

  Multumesc,

  Claudia Popa
  presedinte

  RăspundețiȘtergere

Back to Top