I feel

Scriam ieri intr-un mail ca nu am chef sa public, iar astazi trebuia sa fie la fel: o zi fara cuvinte. Ma gandeam la efect. La cum poate cineva sa iti schimbe atitudinea, doar prin prezenta, prin replici si imaginatie. Cum poti sa stai si 20 de minute la rand, fara sa iesi din vis. Departe de locul in care te-ai asezat, departe de orice ti se parea greoi in momentul ala. Pe o plaja, cu picioarele adancite in nisip si privirea in zare. Cu parul in vant, inspirand briza marii. Incearca sa simti nisipul, caldura soarelui, adierea... Incearca sa iti misti degetele de la picioare, sa te intinzi ridicandu-te pe varfuri si sa zambesti. Ai la ce :).

Creativity. Can't grow without it.

Later edit: A priceput cineva ce am scris mai sus? Nu? Ok :)). Poate trebuia totusi sa las ziua asta fara cuvinte.

5 Comments

  1. Cand nu ai chef sa publici, ori esti foarte ocupata cu traiul de zi cu zi, ori ai gasit o cale de a te ridica deasupra lui. Inclin sa cred ca e ultima varianta. Pentru ca aici cuvintele nu isi prea au rostul.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am priceput că eşti într-o "stare", în "mood", când cuvintele sunt de prisos. Exact ce descrii tu: sufletul nu-ţi este acolo unde e corpul, sufletul zboară, planează, se-ntoarce, dar parcă nu s-ar aşeza în cuvinte, în noţiuni... ar rămâne acolo sus, în rotocoalele lui de senzaţii pure...
    Ai răbdare cu tine, şi vei vedea cum se vor aşeza cuvintele... până atunci, inspiră adânc, inspiră briza...
    Poate acum, când citeşti, a şi trecut deja...:D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim: :D
    @Victor: Da, cuvintele sunt de prisos. Iar mintea mea "incalcita". A se vedea mai sus :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Draghe, daca sunteti prin Sibiu sambata si aveti chef de un ski pe nocturna si un karaoke, #blogmeet la Arena Platos http://www.brylu.ro/blogmeet-la-arena-platos/ . Ai voie si cu Turci :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Merci Brylu. O sa ma gandesc daca vin si anunt :)

    RăspundețiȘtergere

Back to Top