Bad things... again!

Aseara am fost in Liquid. Invitati: Deepside Deejays. Nu pot sa zic decat ca muzica a fost buna, pana au inceput ei sa mixeze/cante... nu imi e clar ce faceau pe scena.
Anyway, am fost placut surprinsa sa aud o piesa care mie imi place mult. ENJOY!

4 Comments

  1. Poate iti plac versurile sau vocea, pentru ca muzica mi se pare cam goala, cam fara continut, un electro steril, parerea mea :|. Exista muzica electro, dance buna (bine io stiu ca acum discut gusturile dar, cred ca esti de acord cu spotu' de la Reds, pot sa pun pariu ;) dar melodia asta nu mi se pare sa fie un exemplu. Spune-mi si mie ce poate sa iti placa /:) .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce de ce iti place melodia asta, poate un pic vocea, versurile pentru ca muzica in schimb este fara continut. Este un electro steril dupa parerea mea. Stiu ca discut gusturile dar, pot sa pun pariu ca iti place spotu' de la Redds. Exista muzica electro sau dance buna dar melodia asta nu este un exemplu. Si mai stiu ca poate faci asta pentru ca asculti ce iti place si nu ce iti spun altii dar oricat de originala ai fii ca personalitate trebuie sa tii totusi cont de anumite tendinte generale. Uite spune-mi ce iti place la melodia aceasta /:) !

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta esti tu???=)) http://www.picbox.ro/image.php?key=91a609c409976d2bde2f60b000dc03de

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt eu :). Dar stiai asta nu-i asa?
    Imi place totusi ca si anonimii au pareri. Lame.

    RăspundețiȘtergere

Back to Top