Zakynthos - Part II

Pe insula exista posibilitatea inchirierii unei barci, pe diferite intervale de timp, pentru a naviga prin golf sau chiar in jurul insulei. Noi am optat initial pentru doua ore si ne-am dus in larg sa vedem testoasele si imprejurimile. Dupa vreo ora, am oprit motorul si am coborat in apa. Era foarte sarata, rece si adanca. Pentru siguranta mea, eu m-am accesorizat cu o vesta de salvare, dar si asa mi-a fost greu sa ma deplasez. Atunci am vazut si prima meduza, dar n-am insistat sa ne imprietenim... m-am uitat suficient de mult la Animal Planet sa imi dau seama ca nu era o miscare inteligenta.
Partea distractiva a venit in momentul in care ne-am dat seama ca putem "lua" valurile, astfel ca reuseam sa stropim in barca. Mwhahahhaha.

Dupa experienta asta, ne-am cumparat bilete pe vapor, pentru turul insulei. Plecarea a fost din port si ne-am deplasat din partea de est spre sud, iar apoi am inaintat spre vest, facand patru opriri astfel: la Navagio Beach, la Blue Caves si in alte doua golfulete, unde am putut inota.
Peisajele sunt incredibile... feelingul pe care il ai cand vezi ce te inconjoara e priceless. In tot timpul asta, o piesa mai veche, imi rasuna usor in urechi...





"I dig my toes into the sand,
The ocean looks like a
thousand diamonds strewn across a blue blanket,
I lean against the wind,

Pretend I am weightless...

And in this moment,
I am... happy.
Happy..."


3 Comments

  1. Fanii dezamagiti solicita poze in bikini cu HHW. Nu se supara Calin, sper. :-s

    RăspundețiȘtergere
  2. :D HHW nu vrea sa puna poze cu ea in bikini pe blog... ce? tu ai? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am si n-ar fi prea sexy. :))
    am de acum vreo 3-4 ani, dar n-ar avea sens sa amagesc lumea, nu? :D

    RăspundețiȘtergere

Back to Top