Park off

Momentele mele favorite din cursul unei zilei sunt in jur de 8 si in jur de 17, cand plec de la birou. Momente in care dau ture pe toate stradutele din centru (sediul e in Piata Mare) doar ca sa gasesc un loc de parcare. Toata treaba asta imi ia cam 10 minute din viata, asta in zilele in care nu ma intorc la birou ca sa plec iarasi, caz in care schimb mai multe locuri.
Faptul ca eu consum benzina plimbandu-ma aiurea nu e cea mai mare problema a mea, ci faptul ca ori nu gasesc tichete ori imi gasesc masina blocata.
Sa le iau pe rand.

Tichetele. Automatele din zona centrului nu functioneaza, decat foarte rar si doar cu anumite bancnote. Logic, nu? A... sa ma duc la kiosk? Da' nu vreau. Dupa ce umblu aiurea si caut parcare sa ma caut si tichete? Park off. De ce nu exista un automat de genul ala pe stradutele din centru sau in Piata Mare? Ca sa iau eu mai usor amenda?
Daca cumva se intampla sa lasi masina fara tichet, vine domnu' in Blue si te pune sa scoti niste banuiti din buzunar. Si ce daca nu ai de unde cumpara? Trebuia sa te gandesti! Mi se pare si normal... DAR, pentru ca eu nu-mi bat capul prea mult cu prostia asta mi-am pus in masina o guma si un dermatograf... Ghiciti ce fac cu ele. Mwahahah.

Vecinii de parcare. Nisteeee idioti. N-am cu cine. Eu stiu ca am masina mica si langa mine mai incap inca 2 lejer, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se pozitioneze la 15 cm in fata si in spatele meu. Pacat ca nu fac poze... Treaba asta mi se intampla macar o data pe saptamana. Ieri m-au blocat pe Tipografilor, dar am iesit dupa vreo 5-6 manevre. Cireasa de pe tort e cand ma blocheaza in panta.

Pana in ziua de azi, n-am luat nici o amenda si dupa cum se intelege, nu pentru ca sunt corecta. Da, sunt mandra ca intr-un fel sau altul e 1-0 pentru mine si nu pentru D-l in camasa Blue.


3 Comments

  1. Dermatograful si eu il folosesc la fel :d, aviz domnilor. Iar daca vreodata ai probl cu domnii in Blue anunta-ma am pile :D si intotdeauna o fata se descurca. Good for you!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca iau amenda cred ca doar telepatic o sa te pot anunta :))... ca pana ajung la internet... :))
    Dar iti multumesc de oferta ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu folosesc la fel dermatograful...dar am luat amenda!!!
    cred k era prea vechi tichtul, asa ca mai schimba din cand in cand tichetul de parcare!!!

    RăspundețiȘtergere

Back to Top