In crestere?!

Mie imi place sa dorm, sa lenevesc, sa nu aud musca etc. Atitudinea mea fata de sport e foarte bine descrisa de pc stanga si pc dreapta.

Astazi am avut o alta tentativa de a face sport - jogging. Initiativa nu a fost a mea - bineinteles, ci are la baza un pariu cu Mr. C care spune ca nu ma pot tine 3 luni de ceva. Eu - mandra si prost inspirata pe moment, l-am contrazis... deci it's on.

In fiecare miercuri de la 6, de vreo luna incoace puteam sa tot merg la volei, insa n-am onorat invitatia scuzandu-ma prin faptul ca e intr-o sala - spatiu inchis, iar pentru mine e suficient cat stau in birou. El spune ca imi caut scuze, cu spun ca-s doar picky. :P

Anyway, azi de fapt trebuia sa ma duc la sala... dar n-am avut cu cine, asta se intampla cand oamenii pe care ii includ in planurile mele au joburi solicitante... sau deadline-uri... ^&*%!!! Dar saptamana asta tot ajung si sper sa fiu mai productiva decat la jogging. (jogging-ul meu = 10 minute fuga si 50 minute plimbat)

P.S. Daca nu merge cu sala, ma mut la strand dupa program... daca nu, incerc rolele. Ceva tot trebuie sa ma multumeasca :))

Later edit: am hotarat, raman la sala. Am stabilit o ora cu o prietena, saptamanal :D


2 Comments

  1. scrolling up or down e si el un sport... eu il practic cu succes... da si rezultate...

    RăspundețiȘtergere
  2. Neeee... nu cred ca tine... nici chiar daca ies in parc, sa plimb mouse-ul :))

    RăspundețiȘtergere

Back to Top