Combinaţii ciudate

Nu-mi plac stereotipurile şi fac pe cât posibil să nu devin unul, deşi scăpari există. De fiecare dată când am vreun gând neortodox, mă simt "less", iar de data asta less is bad.
Cu siguranţă aţi facut cunoştinţă cu Mărie, Gheorghe, Ilie, Leana, Vasile, Petru (cu ocazia asta îi urez şi un călduros "La mulţi ani!"), Suzy şi bineînţeles... Goguuuuu!

1. Mărie e narcisistă. Are câteva duzine de poze pe diferite site-uri şi e foarte mândră de ce a primit ea de la Mutter-Natură, chiar dacă ideile ei nu se bazează pe forme reale. Îi atarna sunculiţa pe unde apucă, creieraşul şi-a scris de mult demisia, dar ea tot reprezintă perfecţiunea. E exact ceea ce tu cauţi, dar din pacate ea e prea buna pentru tine... Fraere!
2. Gheorghe e manipulativ. Te face din 3 cuvinte, iar altă activitate înafară de a-ţi căuta punctele slabe, nu are. Lucrează ori în vânzări, ori în domeniul asigurărilor. Accesoriu preferat: zâmbetul fals, de om ipocrit.
3. Ilie e mereu morocănos şi critic. Nu te încadrezi în standardele ilieneşti nicicum. Mereu are privirea întunecată şi îţi dă impresia din moment în moment ca scoate un cutit şi îţi pune punct... fix în frunte.
4. Leana. Leana e o egoistă. Nu o să primeşti nimic pe gratis, decât daca ea beneficiază de ceva de pe urma asta... până şi mama ei stie asta.
5. Vasile distruge şi ultimul vis pe care îl mai ai. Orice îi spui, reuşeste să te deprime prin modul pesimist de a vedea lucrurile. Din punctul lui de vedere mai bine mureai la naştere... aşa nu le mai respirai şi altora aerul.
6. Petru. Petru nu e deloc genul sfânt. El e tipul bad. Genul de persoană care o să te sape. Nu o să ai niciodată parte de respect din partea lui şi de fiecare dată când o să fiţi în public o să te facă de ruşine, până devii maro. Asta îi hraneşte lui orgoliul. 1-0.
7. Suzy respiră bani. Orice până la bancnota de 100 de lei. Ea e cu tine, dar şi cu restul. Dar ii pasă şi te iubeşte... ca în prima zi... de salar.
8. Gogu e... Gogu. De la el nu poţi să ai pretenţii, însă el are păreri. Mereu. Despre orice, mai ales despre fizica nucleară... A driacului, nu-i mai tace gura!

Nu uitaţi... less is the new black.

Închei cu un citat pe care l-am găsit azi din greşeală şi mi-a plăcut.

P.S. I'm back ;))

2 Comments

  1. Am scapari la 1, 3, 4. Si cum ziceam mai sus, "it's bad"... cel putin la cifrele alea cred EU ca ma incadrez. Poate altii ma percep altfel :D

    RăspundețiȘtergere

Back to Top