The only routine allowed: sport

Trebuie sa recunosc ca nu imi place sa fac sport dupa cum imi dicteaza cineva. Imi place libertatea de a alege cum imi consum energia si prefer sa ma plimb, sa ma dau cu bicicleta, sa urc pe un munte, sa inot, sa ma dau cu rolele, sa joc volei. Sunt mult mai deschisa la activitati de astea decat la sala.
Cred ca atunci cand nu faci ce iti place, vei renunta foarte repede, insa pe de alta parte dupa 8 h de munca in birou daca te misti inca 40 de minute inchis intr-o incapere... tot e mai sanatos decat sa mananci si sa te pui in fata televizorului.

De cateva luni bune merg la masaj si daca in vreo saptamana nu am minutele de relaxare, parca tot corpul ma doare. E clar o chestiune de obisnuinta si lipsa de activitate fizica. Maine va fi ultima sedinta si mi-am propus sa renunt in favoarea fitnessului si a alergatului prin parc, cel putin acum cat e cald afara. Azi am rezistat vreo 20 de minute, dar perseverez... am aflat si de o sala noua, veste ce nu putea veni intr-un moment mai potrivit. In plus, e la 2 minute de casa! Me happy.

P.S. Ma bate gandul sa imi cumpar bicicleta... si cred ca o sa o comit anul asta, ca prea ma tenteaza :)).

2 Comments

  1. Super tare ideea cu bicicleta. Chiar recomand. Eu o am de jumatate de an deja si nici nu sti ce usor te misti prin Sb cu ajutorul ei + plimbari faine prin parc sau prin imprejurimile Sibiului.

    Dar...ia-ti lant+cifru+lacat, sau baga-o in pat langa tine. Nu de alta, dar atatea biciclete s-au furat in Sb in ultima vreme, chiar din scara blocului.

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi in bloc se tin in uscatorie, sub cheie + legate. Presupun ca e safe :D

    RăspundețiȘtergere

Back to Top