Inapoi in copilarie

Anul asta am hotarat de comun acord cu ai mei sa plecam de sarbatori la bunici. Eu cred ca nu am mai fost de vreo 6 ani si mereu mi-am gasit scuze, insa acum ca oamenii care m-au crescut veri intregi si consecutive, tind spre 90 de ani nu mai pot spune NU atat de usor.
Va fi interesant fara internet (in caz de urgenta am pe telefon) si fara semnal full, dar o sa imi iau laptopul in cazul in care ma plictisesc... Sper totusi sa fie vreme frumoasa, sa stau cat mai mult in natura si sa ma relaxez.
Va las, ma duc sa imi negociez niste km din drum, ca nu am de gand sa stau pe bancheta din spate cu sister si sa numar stalpii in timp ce tata conduce legal...

Later edit: 
Ne-am intors. Drumul a fost asa cum mi-l aminteam - adica lung si obositor, insa pe langa acesta toate lucrurile erau neschimbate. Bunicii arata la fel de bine si sunt la fel de voiosi. Sunt convinsa ca asta se datoreaza miscarii zilnice, alimentatiei si bineinteles... genelor. Recordul in neam (cel mai recent) e de 93 de ani... awesooome.  

2 Comments

  1. Yo, Duncan,
    how about the other grandparents, a little more to the south?

    what age, what age?

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) In sud din pacate nu mai am bunici, iar rudele de acolo vin in vizita la noi acum, nu invers. Ce atent esti tu... :-w

    RăspundețiȘtergere

Back to Top