Dare to be yourself

In perioada asta, din cand in cand, o sa scriu texte motivationale. Unele sunt inspirate direct din experienta mea, altele din ceea ce citesc.

Cat de greu e in ziua de astazi sa ai o coloana vertebrala, sa spui ceea ce gandesti, sa fii sincer, sa lupti pentru ceea ce iti doresti? Undeva, in mansarda, un pitic iti sopteste "nu poti face asta", "nu o sa reusesti", "nu esti suficient de bun, de frumos, de destept"... el trebuie sa isi faca norma zilnica si daca il lasi, te va infrange.
Nu cauta confirmari de la cei din jur. Ei nu te cunosc. Tunde-te daca ai chef, vopseste-te, cumpara-ti bocancii cu tinte sau camasa sclipicioasa care iti face inima si zambetul sa creasca. Ei judeca orice nu se incadreaza in limite, orice nu e "cool" si iesit din comun. Nu poti trai facandu-le altora pe plac.

Consider ca toti suntem invingatori. In primul rand TU ai castigat marea cursa in fecundarea ovulului. O cursa in care concurenta nu facea referire la un oponent, ci la milioane. 

Ai incredere in tine, indrazneste, experimenteaza, dezlipeste-te de restul si mareste-ti zona de confort. Nu fi imbufnat, fa lucrurile cu pasiune.

P.S. Am fumat iarba in week-end si-s mandra de mine :)). Mai am cateva idei, dar o sa le iau pe rand.

6 Comments

  1. ai fumat iarba???? glumestiiii???? si eu vreauuuuuuuuuuuuuuuuuu....ce mult imi place cum scri...asa ma regasesc in randurile tale. continua tot asa si zi si mie de unde iarba :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Iarba a fost de prin cluj. Orice student iti poate face rost :D

    RăspundețiȘtergere
  3. acuma ştiu
    Începusem să mă întreb care e , totuşi, sensul acestui blog. Să spui că ai luat plasă la Leonardo? Să ne amuzăm de traducerea "mot a mot"? Sau să ascultăm muzică mai de colecţie, mai cu personalitate? E super, e drăguţ... E fineţe, e provocare, e multă luciditate, în fiecare virgulă a ta... dar parcă totul a fost ca o introducere nesfârşită, şi tot aşteptam să văd enunţul, afirmaţia, şpilul...
    acuma cred că ştiu
    literatură pozitivă, motivaţională? self-management? leadership?
    abia aştept!
    p.s. ai mare, mare grijă... m-am apucat de fumat (tutun) abia cam la vârsta ta; multă vreme fumam mai puţin de un pachet pe săptămână... dar am ajuns la două pachete pe zi... anul trecut, în august, am trecut de la două pachete, la ZERO! Ani de zile mi-am luat avânt să renunţ. Atenţie, atenţie mare...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma apuc de fumat :D, aia siguuur.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ti-am descoperit blog-ul intamplator si de atunci imi face mare placere sa te vizitez :)...Imi place atitudinea ta franca si fresh, imi place ca iesi din randul celor care-si plang de mila si ca optimismul razbate in fiecare mesaj pe care-l postezi..
    PS. Acum mi-ai dat idei cu...iarba aia, mai ales ca eu n-am incercat inca....da' e un inceput pentru toate, nu???

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) Ma bucur ca iti place. Sa nu crezi ca sunt 24 din 24 optimista si ca nu ma plang, mai am scapari :d.

    Da, e un inceput pentru toate... dar nu uita: dc fumezi, sa nu bei :D, iti alegi! :))

    RăspundețiȘtergere

Back to Top