I was thinking about...

1. E important sa te simti bine in pielea ta
Afirmatia asta o gasesti pe toate gardurile, pe toate forumurile, peste tot. Mereu se gaseste o femeie care simte nevoia sa sfatuisca marele trust instabil emotional. Ea te invata cum sa fii puternica si frumoasa in doar 10 pasi. Just do it! Ia-ti toalele in care te simti sexy, tine spatele drept, privirea inainte, zambeste, concentreaza-te asupra ta, gandeste pozitiv etc, etc.
Sfaturile nu-s rele in ansamblu, insa nu cred ca functioneaza nici macar in 10% din cazuri. Why? Pentru ca degeaba ai citit instructiunile, daca iti lipsesc cele mai importante piese: dorinta si naturaletea. Nici macar daca perseverezi  nu cred ca o sa reusesti. Nu lupta cu tine cand exista o discrepanta intre ce gandesti si ce faci.
Cu siguranta ati observat persoane care isi doresc cu disperare sa para cumva, persoane care acum par fericite iar dupa o zi sunt cu o falca in cer si alta in pamant. Oameni care te "inteapa" doar ca sa isi aline frustrarile.
2. Lupta, nu renunta niciodata
Really? Asa ca orbu'? Cu labutele, coatele, unghiile, tot? Stilul machiavelic si oportunist e un "must" in viata asta? De ce nu se scriu mai multe despre cum sa te analizezi, cum sa te intelegi, cum sa gandesti? Poate o sa descoperi ca lupti pentru ceva ce nu merita si doar iti irosesti energia. A ceda nu inseamna a pierde si nici incapatanarea nu e un atu de scris in CV. Cata imbacseala in creierasele unora!
3.  Barbatii rai sunt sexy
Nu. Barbatii rai sunt rai (si viceversa). Aia inseala, te mint... nu duc gunoiu, stuff like that :)). Si se mai intreaba dupa fiecare despartire: "Eu de ce nu pot fi fericita?".
4. Ce pampalau e ala. Ea merita ceva mai bun
Of course. Pe tine, nu? Asta ma scoate din pepenasi :D.
5. Daca zambesc mult si-s vesela, toata lumea ma va iubi
Mda. Sa zicem. Daca te poti preface suficient de bine fara sa-i zgarii pe restul cu sarmul tau inchipuit, ai o sansa. Pacat ca tu nu te iubesti cu adevarat.
6. Bunatatea e overrated
Nimanui nu-i plac sarcasticii si rautaciosii. Citeam intr-o carte ca un om echilibrat nu va avea niciodata nimic de impartit cu altii mai mari sau mai mici decat el pentru ca este suficient de matur sa ii accepte pe ceilalti asa cum sunt.
7. Daca injur sunt mai cool
Oui, mai ales daca esti femeie. Nimic nu te face sa stralucesti mai mult decat un "f****" sanatos la masa cu parintii prietenului. Stiu, tu esti suficient de inteligenta cat sa nu o dai in bara... dar totusi, daca iti patezi rochita cea noua si scumpa?
8. Brunettes do it better
Asta e adevarata :)). Si daca nu e adevarata, tot frustreaza blondele... dar nu pe toate. Unele au minte. Propun sa ascultam o roscata.

Idei pentru 9 si 10?

Feedback-ul tau

Back to Top