Pandora's

Citesc Pandora's de o scurta perioada. Astazi am dat peste un articol scris de Doria Niculescu si m-am hotarat sa il impartasesc cu voi. 
Enjoy it! :)

P.S. Eu n-as lupta niciodata pentu un barbat, indiferent cine ar fi el. Nu, nu-s, insensibila, imi pasa, dar eu nu cred ca e normal sa lupti ca sa tii pe cineva langa tine. Daca vrea sta si fara sa faci munca de convingere cu el...
Sunt curioasa, ce ii pot face? Il leg de piciorus si ii pun o bila ca la prizonieri? :)). Ar fi o idee... :-?

11 Comments

  1. Mi-a placut articolul. Ms de recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  2. deci in final te lupti sa l pastrezi.. pe barbat

    RăspundețiȘtergere
  3. Da... il leg :D... si ii pun si GPS :))
    Deci NU. E strict alegerea lui.

    RăspundețiȘtergere
  4. si daca afli ca umbla cu cioara vopsita? tot egal iti e...bine nici cu gps-ul sau legat nu rezolvi nimic, dar nu cred ca ti-ar fi ok sa afli ceva, sau esti tu foarte sigura de ce ai acasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar de ce la subiecte de genul asta doar anonimii stiu sa puna intrebari? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am cont si na vroiam sa aflu parerea ta, asa ca fapt toate-s mari si tari si cand le pui in fata faptului implinit se lasa cu smiorcaieli si alte chestii...celalalt anonim nu stiu cine e, eu sunt Adina

    p.s. nu vroiam decat sa spun ca e foarte usor sa zici una cand defapt alta simti...poate ma insel

    RăspundețiȘtergere
  7. Bineinteles ca nu ai cum sa fii indiferenta, dar ideea mea era ca nu ai cum si nici nu mi s-ar parea normal sa lupti pentru unul care te inseala sau te-a inselat. De ce ai face una ca asta? Lipsa de respect? Nu mai exista altii? E el atat de perfect incat merita iertat? NO WAY.
    Nu cred eu ca il mai poate iubi cineva la fel... Si in plus, cred ca oricine in situatia asta trebuie sa isi puna o intrebare simpla: DE CE a facut asta? Raspunsurile-s multiple, dar niciodata "din greseala".

    "Smiorcaiala" cum o numesti tu, e ceva firesc atunci cand ai sentimente, insa sper ca nu-s de milogeala.

    Daca esti intr-o situatie de genul asta, imi pare rau si cred ca este greu, dar nu poti sa ramai fixata intr-o relatie care iti face mai mult rau decat bine. Oricine are dreptul sa fie fericit.

    Alte intrebari? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. La mine nu e cazul...astept sa treaca primul an de casatorie ca dupa incepe "cheful". Adina

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu gandi asa, e nociv. Nu trai gandindu-te la lucrurile rele care se pot intampla, din contra :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Se spune ca strutul isi baga capul in nisip si asteapta sa treaca pericolul. Exista strutul modern care isi baga capul in nisip si ramane acolo cu el pentru ca intre timp vine cineva si il taie, pentru ca el nu are cum sa vada din moment ce il tine in pamant. Tema de cercetare: cate cupluri nu "inseala". Inainte de asta trebuie perceput de fiecare in cauza termenul de inselat, nociv, ce e rau, etc...:)

    RăspundețiȘtergere

Back to Top