Alo? Buna ziua!

Am promis ca o sa postez, deci ma tin de cuvant! De data asta, doua intamplari stupide.

1. Zi de lucru obisnuita. Multe telefoane, multe persoane carora m-am prezentat etc. Dupa program, mi-am chemat un taxi intr-un mod foarte stupid:
- Alo? Buna ziua! AA ma numesc, sunt de la firma X (aici deja ma gandeam WTF?!!, de ce ma prezint?), va rog sa-mi trimiteti un taxi la adresa Y.
Sigur s-a gandit centralista ca-s mare smechera, ca sa citez pe cineva.

2. Vinerea trecuta. Zi obisnuita de weekend. Oldies, un pic de vin, oboseala din timpul saptamanii.
Stau ce stau si pana la urma ma hotarasc sa plec acasa. Stiam ca a doua zi de dimineata trebuia sa fac un proiect. Ma urc in taxi si incep:
- Un taxi pe... aaa... m-am incurcat! =)). Pe strada Z, va rog!

Creierul meu e in vacanta. De L-V dupa 6 si in week-end.

2 Comments

  1. relaxxxx! asculta si tu un stromae! :-P esti vinovata ca l-ai bagat in playlist-ul meu ! :-P

    RăspundețiȘtergere
  2. A doua este intr-devar incurcatura (amuzanta), dar prima - iti spune un taximetrist - nu-i greseala: asa ar trebui sa decurga comanda... (Am evita reprosul ca nu mai ajungem la comanda dupa ce de fapt deja am luat de la adresa indicata pasager: in absenta unui punct de reper pt recunoasterea pasagerului care ne-a comandat, luam pe oricine urca.)
    Cat despre prima "gafa": SI MAI amuzant este cand pasagerul (dupa ce a urcat) iti da comanda sa-l duci la adresa de unde il iei (facand probabil in mod regulat naveta pe acelasi traseu, probabil confunda "dusul" cu "intorsul"). De regula atunci stau doua secunde si apoi ma intorc spre pasager comunicandu-i direct costul cursei. Intrucat de obicei se uita la mine neintelegand, ii precizez ca am efectuat deja cursa, a ajuns la destinatia indicata (de unde de fapt urcase)... (Rasete...)

    RăspundețiȘtergere

Back to Top