Bogat si nefericit

In ziua de azi multe femei viseaza la un barbat care sa le faca toate poftele, sa le cumpere parfumuri scumpe, genti Hermes, pantofi Manolo Blahnik etc. Bon. Nu vreau sa imi sariti la beregata, nu generalizez, am spus multe, nu toate.
Nici nu sustin ca cei care fac asta sunt multumiti de ceea ce fac, sunt fericiti sau destepti.
Dar totusi de ce? O fac pentru ca doar asa pot sa se afiseze cu o tipa frumoasa? Pentru ca altfel nu pot avea o relatie? Pentru ca se practica?

N-am un raspuns, dar cred ca e trist sa te nasti bogat (si orb). Sa cresti si sa iti auzi parintii spunand ca trebuie sa fii precaut. Sa nu crezi in "te iubesc" pentru ca ochii frumosi s-ar putea sa te minta. Ca te vor doar pentru ce ai in portofel, nu pentru ce aduci bun in viata lor. Adio incredere, bun-venit suspiciune... mai ales daca e nu e urata cu spume.
Poate vi se pare stupid ce scriu eu aici (azi sau in general), dar imi e mila (oarecum) de cei care se incadreaza in descrierea de mai sus. Mereu o sa fie femei care o sa renunte la geanta Hermes, pentru putina tandrete, iar altele, o sa iti accepte "escapadele" in schimbul unei perechi de cizme. Dar tu, tu nu o sa fii niciodata fericit atata timp cand accepti o relatie fake.

Nu e timp pentru putina tandrete... cand sa facem si asta, murim.
Pic.

12 Comments

  1. Bine zis !
    Si nu ca ai avea nevoie de o confirmare, dar scrii bine ce scrii, cand o faci. Si chiar daca cuiva i se pare stupid, chiar iti pasa ? N-ar trebui :)

    RăspundețiȘtergere
  2. A... si e nevoie din cand in cand de confirmare :))

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi zicea un prieten mai demult, ca el n-o sa se insoare niciodata. O varianta era ca nu il ia nimeni ca e prea sarac, cealalta varianta in care el se imbogateste de numa', zicea ca tot nu se casatoreste, pentru ca nu poate fi sigur daca EA il vrea pe el sau pe banii lui...

    mda..

    foarte dragut blogul tau, unde mai descopar si ca esti sibianca de-a mea!

    Bun asa, bruneto! Spor la scris si ... ne citim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ești ceea ce crezi. Dacă tu, ca bărbat, crezi că toate femeile sunt "pornite" după genți Hermes, n-o să vezi niciodată o femeie care nu caută așa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca renunta pentru Hermes tot inseamna ca mai ai ceva valoare ca barbat...:) Da ce te faci cand renunta la tine pentru un troller Gxiu Xiang? :D...

    RăspundețiȘtergere
  6. He:). Perceptia mea este ca la nivelul lui sau al ei, fiecare are valorile sale. Daca pentru X aspiratia este la Hermes, pentru Y este un Gxiu Xiang. Difera doar pretul. Adica niste hartii in plus sau in minus. Azi se cauta "pachetul". Adica minte, suflet, corp, situatie materiala, masina, casa, sanatate, etc. Daca nu se gasesc toate sub un singur chip, se renunta la unele si se compenseaza cu altele. Asta este realitatea. Ca ne place sau nu. Pai d'aia nu exista fericire permanenta:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Exista oameni care nu se descurca singuri, si cauta persoane care sa ii intretina. Se intampla si in cazul barbatilor. Exista exemplare pur decorative, dar exista si oameni care au nevoie de iubire si nu de bani

    RăspundețiȘtergere
  8. Toti avem nevoie de iubire... dar unii isi sacrifica fericirea in detrimentul confortului material.

    RăspundețiȘtergere

Back to Top