Last lap

Sunt pe ultimii 50 de m si pe ultimele 5 ore de somn din noaptea asta... Imi finalizez licenta si inchei subiectul "Facultate". Mwahahhahahahahahha... Next level!

Sunt bucuroasa ca se termina poate si din cauza ca nu mi-am trait studentia destul de mult ca sa simt o lipsa. Lucrez din anul I, sem II si intre timp am schimbat 2 joburi si sunt la al 3-lea, dar nu imi pare rau, am invatat o multime de lucruri, iar experienta mea e clar mai mare decat cea a colegilor mei care stat in banci 3 ani de zile.
Partea proasta e ca nu pot sa stau deloc linistita, sa imi inchid telefonul, sa nu aud nici musca. Si am nevoie de asta macar pentru 2 saptamani... dar vine concediul.

Va las... e doua noaptea, iar eu in loc sa dorm, bloguiesc... in momentul asta nici macar nu pot sa imi dau seama daca mai sunt coerenta.

Later edit: am luat 9.66.

3 Comments

  1. O sa vina o vreme cand o sa duci dorul acestor ultimi 50 de m:) Next level va inseamna realizare peste realizare. So what?:D
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. acum ce sa le mai faci? bine ca s-au terminat. oricum liceul a fost si ca perioada si ca vremuri cea mai tare etapa, parerea mea. bafta in ce urmeaza. inchei dar mai raman un pic sa-ti admir blogul:)

    RăspundețiȘtergere

Back to Top