Cum a venit criza peste noi

Analiza facuta din punctul de vedere al cocalarului batut de soarta

Cocalarul X are o pitzitoanta pretentioasa si fitoasa. Se cunosc de o saptamana. In prima zi i-a facut cinste in Bamboo, in a doua a scos-o in oras la o cina romantica etc.
Desi lucrurile merg bine, X stie ca ea nu o sa ramana pentru mult timp decat daca el isi cumpara o masina tare. Ii vine in cap sa isi ia un Q7 "cu buletinul". Uimitor dosarul i se aproba desi puterea lui financiara este sub nivelul autoturismului ales.
Oare cum a avut parte de asa un noroc? Pile? Nuuu... e mai simplu de atat.
Cocalarul Y este un tanar la 23 de ani care lucreaza la Credite in Banca Z si este mandrul posesor al unei pitzi veritabile, de fapt... a doua. Una oficiala si inca una de rezerva. Acestea din urma genereaza costuri. Oficiala vrea de Craciun la Viena, iar "rezerva" trebuie mituita cumva ca sa nu se simta frustrata ca trece inca un Craciun si iar nu isi fac sarbatorile impreuna. Dupa cum se observa cocalarul Y e in "deep shit" si trebuie sa isi faca targetul :))... asa se explica aprobarea dosarului pentru Audi. Cu putina imaginatie pot sa ma mai aberez cateva randuri... dar cred ca ideea a fost inteleasa :D

Apropo de credite... in Strand, la una din bancile de langa Alcomsib era la un moment dat o reclama la creditul de nevoi personale. In poza apareau cateva variante de high heels. Mwahahhaha. Subtil... Creditul de nevoi personale pentru Pitzitoanta din tine.

Feedback-ul tau

Back to Top