I would like to add.

In dupa-masa asta, stand pe canapeaua rosie ma intrebam cum pare blogul meu, cand il citesti tu. Nu sunt anti-roscate sau blonde, sunt doar multumita de faptul ca m-am nascut bruneta. Ok, sa ne intelegem ca sa nu am mustrari dupa ce postez... cand eram micuta, am avut o perioada in care eram blonduta, dar se mai intampla. Oare pot spune ca sunt bi? Kidding.
Blogul are rostul lui. Am renuntat la altul si m-am mutat aici. Ma simt ca si cum m-am mutat singura, acum trebuie doar sa invat sa gatesc...
Blogul e terapie.

A fi bruneta e o atitudine, dar nu tine doar de culoare parului. Si e un pas important sa crezi asta cu adevarat si sa nu traiesti cu impresia ca o culoare te face speciala.

I'll be back. Maine la ora asta o sa fiu netless si in Amsterdam. Ma intreb cum o sa fie.

Later edit: in  momentul acela numele blogului era "Brunette Attitude", acum l-am rebranduit :).

One Comment

  1. Stii ce se spune ... "Gentleman prefer blondes, but they marry brunettes" ...
    Sunt satena si toata viata m-am vopsit negru. Pana am ajuns la blond (toate femeile au o perioada blonda, se zice), pentru ca apoi (in urma ce aproape 3 ani) sa aleg naturaletea.
    Mi-am dorit toata viata par negru, ca asiaticele.
    Mi-a atras atentia denumirea blogului si am zis sa vad despre ce e vorba. Acum incep sa-l citesc ;) Am zis sa te iau de la inceput sa te cunosc mai bine.
    Atitudine bruneta? Fie bruneta focoasa, vampa, sau cea ingenua, in antiteza cu femme fatale blonda.
    Poate fi oricum, si indiferent in ce tabara se afla, bruneta ramane fascinanta!

    RăspundețiȘtergere

Back to Top