First love

Aseara intru in casa vorbind la telefon; pe hol, mama si vecinul stateau la povesti. Zambesc, incerc sa scurtez conversatia si in final salut. Dupa cateva vorbe, ajungem la baietelul cel mic al vecinului - clasa a-1-a. Ne povesteste o intamplare de prin primele zile de scoala... inca hazlie:

In timp ce isi imbraca odrasla, il vede pe invatator apropiandu-se; acesta se apleaca la nivelul copilului si spune: 
- Draga Andrei, stiu ca iti place de Safi (colega de banca), dar daca o pupi zilnic s-ar putea ca si ceilalti baieti sa isi doreasca asta; si stii cum e, nu poate sa ii pupe pe toti. Tatalui ii cade fata, mai ales ca baiatul lui e timid si nu il credea in stare de asa ceva. Incearca sa isi revina, dar pe de alta parte... se simte mandru si satisfacut ca baietelul nu o sa i-l aduca acasa pe Vasile.

Cateva zile mai tarziu in curtea scolii, asteptandu-l pe Andrei, vine un coleg de-al acestuia la el:
- Nenea tatal lui Andreeei, sa stii ca Andrei o pupa pe Safi pe gura! Vecinului i se inmoaie genunchii. Il cauta cu privirea pe invatator sperand la salvare, il observa, dar acesta ridica din umeri in semn de neputinta confirmand faptul ca e la curent cu faptele Marelui Cuceritor.

Acum dilema e ce sa ii spuna copilului. Pe de-o parte nu l-ar descuraja, mai ales ca asta micu' nu mai pleaca de acasa neparfumat!... dar si pentru ca acum ca i-a gasit punctul slab; de fiecare data cand Andrei nu e cuminte, il manipuleaza usor spunand ca Sati nu ar fi foarte incantata daca ar stii ca nu face x sau y lucru :)). Dar pe alta parte... deja se teme pentru viata lui. E nitel stresat ca o sa il bage in sedinta parintii fetitei; e in faza in care incearca sa afle cine sunt ca sa aiba timp sa fuga daca ii observa venind spre el.

 Fain, nu? :)). Nu e timp de plictiseala cu smotocitii...

One Comment

  1. na, uite aici copchilandru hotarat! umbla pamantul de cativa anisori si deja ne da lectii despre cum sa ne pupam visul pe gura. asa da!

    RăspundețiȘtergere

Back to Top