Duminica seara, plimbandu-ne printre rafturile de la Selgros, am observat pastele Cannelloni. De aici pana la a cauta reteta si a incerca acest fel de mancare, nu a fost mult:). Desi pe net am gasit mai multe variante, spre dezamagirea vegetarienilor, am ales sa testez varianta cu carnita si sos Bechamel.
Asadar, e nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 10 paste cannelloni / cantitatea difera in functie de vasul in care alegeti sa gatiti
- 300 de grame de carne de vita tocata
- 1 catel de usturoi
- 1 ceapa
- 2 linguri de ulei de masline extravirgin / eu am pus ulei de orez
- 25 de grame de unt
- sare, piper, frunze de busuioc
- 100 de grame de parmiggiano proaspat razuit / eu am pus branza Cheddar
- 500 ml de sos Bechamel // eu l-am cumparat, insa se poate prepara
- optional, aproximativ 150-200 de ml. sos de rosii proaspete sau din conserva, condimentata cu sare, piper si busuioc
Pregatirea ingredientelor |
Calirea cepei si a usturoiului |
Umplerea pastelor |
Ultimele retusuri |
Adaugarea sosurilor si a branzei |
Proaspat scoase din cuptor :) |
Bon appetit! |
Feedback-ul tau