Acolo si cand nu te astepti...

Nu stiu cum va priviti voi viata, insa eu ma uit la a mea si mi se pare ca unele lucruri mi s-au intamplat intr-un mod total imprevizibil. Mereu am crezut ca oamenii pe care ii cunoastem au un rol definit in existenta noastra. Pe cei importanti ii intalnim ca sa invatam o lectie, dar si ca sa le daruim o "amprenta" doar a noastra. Am scris despre asta prin 2011.
Aceeasi idee am mai studiat-o prin 2009. Viata mi se parea cel putin interesanta si am notat: "nu exista garantia ca nu o sa alegi ceva total opus mai tarziu". Dupa patru ani subscriu cu zambetul pe buze. Sa fie din cauza ca suntem mereu in schimbare? Raspunsul se lasa asteptat....

Postarea de astazi a plecat tot de la una mai veche. Un moment in care am lasat Sibiul pentru un weekend "al fetelor". Doua zile in care am descoperit o parte din ceea ce azi numesc prezent.

Viata e un joc de Tetris pe care nu il putem juca mereu asa cum vrem noi; apare piesa aceea care fie ne salveaza, fie ne strica jocul. Depinde de noi daca ne enervam sau luptam pentru un scor mai bun. Si va spun eu ca alegerea corecta e mereu: fight, fight, fight.

One Comment

Back to Top