Unknown caller

Acum trei nopti, cand somnul imi era mai lin si mai frumos, iar perna imi zambea... din parte opusa a camerei sunt trezita brusc de Stromae - Alors on dance. Imi suna telefonul de firma. Mi-au trebuit cateva secunde sa realizez ce se intampla, apoi m-am speriat. Ma uit la mobil, era ora 01:00 - 1 missed call (no number). Prapastioasa de fel, m-am gandit ca s-a intamplat ceva cu vreo marfa (domeniu de activitate - transporturi si logistica). Dar la ora asta? Ce pot face acum? Cat costa marfa aia?! Intrebarile imi zburau prin minte, dar nu puteam suna inapoi, nu aveam numarul!
M-am enervat si mi-am pus plapuma in cap. Dupa doua minute aceeasi chestie. Mai nervoasa, pun telefonul pe silentios banuind deja ca se joaca vreun individ cu mintea mea si ma intorc pe partea cealalta. Prea multa liniste n-am avut, m-am trezit la ora 3, am verificat telefonul: 2 apeluri pierdute. Go die! Daca era important primeam macar un sms.
La 7:30 deschideam ochii si ma gandeam cu ce sa ma imbrac. Mobilul imi arata un apel pierdut cu 30 de minute in urma. Ridic o spranceana si imi amintesc de liceu. Imaturitatea si insomnia celui care m-a apelat intrece orice limita...

Doua zile liniste. Azi iar s-a apucat de bipuri... WTF? Ma depaseste. Why do that?

15 Comments

  1. si pe mine ma mai suna, imi punea si muzica, astea pe la 3-4 sambata in special, de multe ori era fostu', se imbata si gresea nr de tel :))), acum am grija sa-l pun pe silence. Asta e inca sunt idioti care nu au ce face. @adinutza

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine nu cred ca e cazul sa banuiesc vreun fost. E doar un om stupid fara ocupatie... si fara somn. Dar macar asa invat sa-l pun si eu pe silentios din cand in cand :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda,si la mine tot fostul si uneori actuala/actualele lui caci la un pahar de vorba cineva se gaseste sa le povesteasca cum el nu vrea sa renunte nici dupa atata timp.Aici se mai intelege privatul.Performanta a fost candva la jumatarea lui august cand la strand fiind am raspuns si pentru ca statea pur si simplu fara sa vorbeasca am pus telefonul alaturi sa vad cata rabdare are...5 ore fara sa exagerez.Am stat la piscina,au ras si chiar injurat prietenele mele,m-am plimbat pe unde am avut treaba,m-am pus la tv...nimic,in continuare statea.
    Ce ma uimeste insa cu adevarat sunt bipurile cu privat,ce naiba castiga din ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. E posibil sa fie si o problema tehnica, spun din propriul trecut, cu fostul nu am avut probleme:D. Se poate investiga dar nu merita efortul decat daca devine deranjant. Din punctul meu de vedere telefonul nu are ce cauta in camera in care dormi.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Dorian. Why? Daca il punpe silentios... ce? Ma iradiaza? :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Ehhe la mine suna, spunea lucruri numai de dulce. Poate e vreun admirator sau vreun frustrat. Daca esti foarte curioasa mergi si fa o cerere pentru a depista ce numar e. :). Daca nu ignora bip-urile !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ignor :D. Chiar nu as face vreo cerere :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai daca iti spun ca nu e ZEN o sa ai ce comenta. Priveste aici: http://www.youtube.com/watch?v=KFBZLeB4q60 Am testat si eu si functioneaza:)
    Eh, si daca vrei totusi sa faci floricele in dormitor:D, atunci incearca sa traiesti o luna de zile fara telefon. Sa vezi ce rau este in prima saptamana si ce bine este in ultima. A, nu incerc sa te conving de nimic:))

    RăspundețiȘtergere
  9. OMG. Mi s-a facut pofta de popcorn... cu unt! :))
    Si da, e infricosator! Daca dorm cu el sub perna oare mi se "incordeaza" circumvolutiunile?

    RăspundețiȘtergere
  10. Aveam un comentariu picant dar incerc sa raman in limitele decentei:P. Pofta mare:)

    RăspundețiȘtergere
  11. e plina lumea de nebuni...problema e ca umbla liberi si nu iti dau pace...incearca sa'i ignori...cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  12. Azi a fost liniste. Poate s-a plictisit. Va tin la curent :P

    RăspundețiȘtergere
  13. Faza cu popcornul e un hoax celebru (la fel si cea cu oul):
    http://www.hoax-slayer.com/cell-phone-popcorn.shtml

    RăspundețiȘtergere
  14. si pe mine m-a tot suna cineva intr-o noapte; bai nu se mai oprea... usor bizar, dar doar usor, e faptul ca pe display aparea numarul meu de telefon... habar nu am de ce ma sunam, probabil aveam o treaba cu mine, nu mai stiu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua acolo. Am gasit site-ul dvs. web prin intermediul Google în timp ce caută pentru o problemă similară, site-ul dvs. ajuns aici în sus. Se pare bine. Am marcat-o în marcajele meu Google să se întoarcă mai târziu.

    RăspundețiȘtergere

Back to Top