Mexican Food - Burrito

Eu nu le-am avut niciodata cu gatitul si nu pentru ca sunt anti-talent in bucatarie, dar pur si simplu ce facea tata prin casa parea mult mai interesant. Mama, bineinteles, m-a tot certat: ca nu vreau sa invat, ca o sa-mi moara sotul de foame etc. Replica mea a avut mereu doua variante: 1. imi iau sot bucatar, 2. imi comand mancarea pe internet. De bucatar nu am avut noroc, de sot nici atat, dar de interneeet:Uhuuu! Asta-i vital in bucatarie, mai ales pentru mine.

Am mai gatit o data si v-am povestit atunci de VideoJug.com. De data asta, l-am pus pe Calin sa aleaga o reteta de pe site, iar duminica mi-am petrecut doua ore printre rafturile de la Real si de la Carrefour si inca doua in bucatarie, dar nu singura. Am lucrat in echipa.

Ce am mesterit noi? Burrito. Iar pentru sosuri (guacamole, salsa), am luat retetele tot de pe internet. Lipie nu am gasit, asa ca ne-am apucat sa o facem. Apropo de asta, unde gasesc de cumparat? Mda, nu a iesit tocmai... comestibila.

In rest, eu zic ca ne-au reusit. Am invitat inca doi prieteni la masa si nu s-au plans :).

4 Comments

  1. Din explicatii nu e chiar rau ce ati facut voi:) La mama lor acasa chestiile astea se fac la coltul strazii si arata destul de indoielnic cu toate ca mirosul este imbietor. Locul unde se prepara nu este chiar asa de curat(dar asta cred ca puteti rezolva cumva cu bucataria) iar majoritatea sosurilor sunt atat de iuti incat o picatura este suficienta sa o pui de un foc:D. Partea lipsa la voi ar fi porumbul modificat genetic import SUA. Ala merge f bine cu guacamole. La ei se spune ca daca nu ai reactii adverse in maxim 30 de minute de la ingurgitare, atunci totul este ok:D

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost asa yummi... pacat de lipie... ca n-am gasit si am facut-o noi, acasa. Deschidem restaurant? :))

    RăspundețiȘtergere

Back to Top