Eu si Fashion Show-urile

Ieri i-am acceptat invitatia unei tipe - Catrinel Chiriac. Astazi am primit mail:

Subiect: Fashion Show Adrian Oianu Sibiu
Buna Aly! Numele meu este Catrinel Chiriac, sunt Pr-ul designerului Adrian Oianu si avem un show foarte misto, cu ultima colectie a lui in Sibiu sambata seara si vroiam sa te invit. Este deja a 6-a oara cand venim la Sibiu. Nu stiu daca ai mai fost la noi la prezentari pana acum. Eu fac acum un fel de "head-hunting" :) - cu alte cuvinte, imi face o mare placere de fiecare data sa imi extind baza de date cu fete faine din Sibiu! Trimite-mi pls o adresa de email unde sa iti pot trimite invitatia noastra!
Te pup,Catrinel

Probabil ca a mai trimis la inca 100 :)). Mai recunoaste careva mesajul asta? :P.

Later edit: Are loc in Kapital... m-au convins!
Later later edit: Am primit si invitatia.

7 Comments

  1. nu recunosc mesajul dar am fost si eu la o prezentare acum un an la Hotel Libra, nu erau 100 de fete ci max 20, a fost frumos si interesant....trec peste faptul ca au avut probl.cu sunetul si fetele au defilat doar pe aplauzele noastre......have fun

    RăspundețiȘtergere
  2. I'm not going. Sunt la cabana in weekend :)). Defilez pe acolo cu Tucu de mana :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Tucu defileaza in patru labe dupa o anumita ora si cantitate :D

    RăspundețiȘtergere
  4. click click

    (campania commenturilor irelevante a.k.a. spam)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eh, give her the benefit of the doubt. :)
    Poate era personalizat mesajul. Asa ar fi frumos..

    Singura carcoteala pe care o am de adaugat e ca daca acela e un mesaj personalizat, pe care-l trimite la sute de persoane.. e cam penibil pentru dansa. Ma refer la faptul ca virgula nu e prietena ei. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hello hello everybody! Va scrie "dansa" pentru a lamuri pe toata lumea, ca sa nu ramana in pom aceasta discutie :).

    1. Sunt PR-ul designer-ului Adrian Oianu - Catrinel Chiriac si imi place sa lamuresc fiecare aspect al muncii mele, ca sa nu fie "hard feelings" la final

    2. Inteleg din ceea ce ai postat tu, Alina, ca intai ai acceptat invitatia (prin telefon?), apoi ai primit acest email. In primul rand acest mesaj l-am trimis in inbox pe facebook, niciodata pe vreun email. Pe e-mail ai primit doar invitatia in scris si atasata.

    3. Acelasi mesaj a mai fost trimis la inca 9 fete, prietene cu mine pe facebook, care aveau redactat la hometown - Sibiu. Eu sunt foarte conectata la aceasta retea sociala si imi place sa fructific , fiecare 'legatura" pe care o am acolo, pentru ca altfel, e inutila prezenta mea "ca si prieten virtual" in lista celorlalti si invers. Fiind "prietene" cu mine (virtual) aceste fete, m-am uitat in pozele lor si am obervat ca profilul se incadreaza, la prima vedere, in targetul nostru de invitati/clienti.

    4. Mesajul nu a fost un spam, dar dorind sa spun, evident, acelasi lucru catre aceste 9 prietene virtuale ale mele - cred ca ti se pare si tie ineficient sa schimb 5 cuvinte de fiecare data, doar de dragul de a le schimba. Cred ca personalizarea mesajului si faptul ca te vizeaza direct pe tine se datoreaza faptului ca ti-am trimis invitatia pe e-mail si am folosit numele tau.

    5. Exista probabilitatea foarte mare, de a te fi sunat mai intai, fiind deja in baza mea de date, apoi sa iti fi trimis acest mesaj pe facebook. Si daca a fost asa, m-a derutat probabil prenumele de pe facebook "Aly" si am zis ca nu este aceeasi persoana.

    Daca gresesc cu ceva, te rog sa ma corectezi. Oricum, te astept cu drag anytime! Iti doresc saptamana placuta!

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Catrinel:
    Nu am primit telefon, eu am primit o notificare de friend request pe facebook, din senin, de la tine. Tinand cont de faptul ca eu nu pot fi contactata de alt utilizator decat daca acesta imi este prieten, m-am gandit ca ai facut-o doar ca sa imi trimiti un spam.
    La o zi dupa ce am acceptat invitatia ta, am primit mesajul. Lucrul asta nu a facut altceva decat sa imi sustina ipoteza de mai sus... pentru ca nu vedeam legatura dintre noi. De aici si ideea postului. So... no hard feelings.

    Iti multumesc pentru invitatie, chiar daca nu am onorat-o.

    Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere

Back to Top