Shopping session

Azi mi-am cautat de lucru dupa ora 5. Unde? Peste tot. De pe Balcescu, pana la Mall.
Nu mi-am luat niiiimic...
Photobucket

In general cand ma duc la cumparaturi (si poate nu doar atunci) lucrurile trebuie sa decurga dupa cum vreau eu. De asta exista planurile, dar despre planuri o sa ma aberez in alt post.

Cum vreau eu, adica: intru, salut (ma saluti si tu) si imi vad de treaba. Daca am nevoie de tine, te anunt... nu trebuie sa ma bazai intr-una incercand sa ma ajuti. Simplu.
Nu mi se intampla asta. Ori dau de fete care nu saluta pentru ca se hlizesc in grup pe cine stie ce motiv stupid si nu au timp de clienti sau de alea care ma obosesc, din politete.
Am un exemplu prost.
Zetta. De magazinul asta trebuie sa comentez. La Zetta daca nu te duci pe tocuri sau cat de cat elegant imbracata, nu te baga nimeni in seama. Lame... what's with that? Poate se gandesc in capsoru' lor ala blond ca daca vin imbracata sport, iar ele nu au articole sport, nu sunt un cumparator tinta. Wrong! Si nici macar nu reusesc sa aleg ceva frumos cand ma duc... imi e greu!

3 Comments

  1. Zetta..hmm..am intrat azi acolo, erau doua vanzatoare care se hlizeau..ma uit eu pe acolo si ma invart, intra o tipa cu un tip. Se uita si ei, dupa care incep sa urce scarile spre etaj, la care una dintre hliziste, pe un ton iritat: "Sus e pentru barbati!!" Tipul se opreste pe scari si afirma foaaaaarte sec, dupa ce o priveste pe vanzatoare cateva secunde cu subinteles: "Eu sunt barbat, nu?" Alea doua, proastele, se ghiontesc si chicotesc..Doamne fereste de atata idiotenie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact asa am patit si eu la Zetta si nu o singura data...de cate ori am intrat in magazinul ala!..."sus e pentru barbati!!!!"...si le-am raspuns "si n-am voie sa cumpar haine pt barbati"???...nu inteleg de ce atentioneaza ca idioatele pe toata lumea...poate mai cumpar si eu una alta pt un prieten...dar daca acolo au voie sa intre doar barbatii, ma deghizez poate in boy ...(glumeam):))...sau am scapat de cumparat cadouri(haine) pt prieten:))...ca na sunt femeie cum sa ma uit sisa cumpar eu haine barbatesti:d..or avea vreo "camera secreta" acolo sus:D..:))

    RăspundețiȘtergere

Back to Top