Dreaming of summer

Gradele din termometru urca incet-incet, iar intr-o luna vine vara... cel putin la noi.
Neoficial, în unele state, vara începe pe 1 mai (în Irlanda), pe 1 iunie în majoritatea statelor şi chiar pe 1 iulie în altele.

Vine sezonul lenevitului sub soare, pentru voi, eu probabil ca o sa imi bat capul cu licenta si altele.
Eh... life, dar ma pastrez pentru august, pana atunci nu imi dau decat cu parerea, nu o sa pot povesti din experienta.

De cateva zile ma hidratez. Am ajuns la concluzia ca beau foarte putina apa. Bad, mai ales acum pe vara, dar cu noua regula "interna" pielea mea o sa fie cea mai fericita.

Cum sa iti faci pielea fericita, conform articolului:
- bea in jur de 2 l de apa (sau alte lichide) pe zi
- mananca somon si avocado (contin acizi grasi omega-3, acizi ce te ajuta sa scapi de ochii umflati, ridurile fine sau pielea iritata)
- semintele de kiwi sunt un leac perfect pentru cearcane. Ele contin antioxidanti, iar daca o sa le folosesti ca pe un supliment zilnic, te vor ajuta sa ai un ten mai radiant si sa atenuezi odioasele cearcane. (kiwi e bun dupa o noapte de club sau doua :)))
- legume verzi (protejeaza pielea de actiunea nociva a radicalilor liberi, te fereste de ultravioletele "neprietenoase", destreseaza pielea si ii confera elasticitatea, in plus, previne aparitia ridurilor si intarzie procesul de imbatranire) - nu recomand ceapa verde sau prazul :D
- fara ciocolata (asta e strict pentru cei alergici la cacao, dar care mananca aproape zilnic, adica moi)

extra:
- nucile (contin biotina, substanta renumita pentru proprietatile ei fantastice: te ajuta sa ai un par puternic si stralucitor, dar si unghii rezistente)

Stiu ce o sa imi cumpar azi de la Billa, in pauza de masa...

2 Comments

Back to Top