Afis cu mine

Scriam azi intr-un comentariu ca am am iesit acum 100 de ani, Miss in Goga. Toate bune si frumoase pana am ajuns la facultate.
Eram intr-o zi in laboratorul de info si apare D-l Flopy care se ocupa cu organizarea balului, subiect care nu ma mai interesa dupa experienta pe care am avut-o in liceu...
Si de acolo nu mai stiu exact detaliile, dar am inceput sa povestim, eu i-am spus ca nu ma intereseaza si ca nu vreau sa ies in evidenta... iar el mi-a raspuns ceva de genu: "Nu vrei? Lasa ca am eu grija!".
Pe moment am crezut ca glumeste, nu l-am luat in seama.

A doua zi, ma duc la cursuri, pe atunci aveam pe Ratiu, ma apropii de usa si vad un afis cu o tipa... mi se parea cunoscuta... iar cand ajung langa el, imi dau seama ca sunt eu!

Photobucket

Era poza de mai sus, iar in josul paginii scria: "Who's the mysterious girl?". Am crezut ca inebunesc, l-am rupt... iar in momentul ala lumea care era in jurul meu s-a prins: "ea e!"...
Photobucket
M-am dus sa il caut pe Flopy in club, el ranjea satisfacut... eu probabil ca nu aveam o expresie prea placuta, desi acum mi se pare amuzant. A lipit mai multe, vreo 3 am rupt eu, restul nu mai stiu...
Cea mai tare faza a fost cu d-na care se ocupa de curatenie, care nu stia engleza si credea ca fata din poza, adica moi, a disparut.
Dupa am aflat ca avea poza si la messenger, cu statusul mentionat. Culmea e ca a mai primit informatii despre mine si asa.
In final, m-am inscris si eu in CSE, dar n-am stat foarte mult, ca mi-am gasit prin ei primul job... dar a fost frumos un semestru de studentie, pe vremea cand frecventam cursurile si seminariile... what a life!

9 Comments

  1. Ca sa vezi coincidenta.. am primit comentariul tau in timp ce citeam articolul asta. Stii la ce m-a dus cu gandul, apropo de random thoughts? Ma gandesc ca frumusetea trebuie apreciata, iar posesorii ei nu trebuie sa fie modesti (bine, nici sa exagereze).
    Ai avut o experienta neplacuta cand ai iesit Miss la liceu sau a fost mai degraba ceva de genul "been there, done that"?

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost aiurea.
    1. Toata lumea se holba in primele 2 saptamani
    2. ZiceaM, intr-un comentariu ca profii m-au scos la tabla, imediat dupa (eram si contrazisa de un coleg... dar asa tin eu minte lucrurile)
    3. Daca iesi Miss toata lumea are impresia ca esti doar o "pretty face". Not my thing

    Iar faza asta cu afisu'... pe moment a fost ceva de genu': "cu ceee am gresiiit?!!!" :))

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. Sunt convins ca ai frant ceva inimi.
    2. Erau invidiosi. :P
    3. Banuiesc ca le demonstrai contrariul celor care te cunosteau personal.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta da idee buna.
    De ce nu exista Madame si Gentleman la profi? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma fata da esti ipocrita, nu gluma!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc de compliment, anonimule! Sau esti o "ea"? Orice ai fi, o zi placuta in continuare! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. as zice si eu ceva dar nu stiu exact ce... esti faina, ma!! ce mai incoace, incolo :) ca esti si desteapta... chiar nu mai conteaza :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc, dar conteaza. Mult inca... mai ales ca uneori nu-mi mai tace gura :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea ... ce vremuri ...
    A fost o nebunie faza cu afisul, te-am pus eu sa imi zici ca "nu vrei sa te remarce lumea" ...
    Dar ai vazut ca pana la urma te-ai alaturat grupului CSE ... asta m-a bucurat cel mai mult ... cand te-am trimis la firma aia nu ma gandeam ca tu nu o sa mai ai timp de noi ... insa ma bucura faptul ca CSE a mai facut un om fericit :D
    Cred ca daca ar fi sa retraiesc faza, as face-o din nou ... a fost foaaaaaarte amuzant
    PS: si acum te mai am pe mess "alb-negru" pentru ca asa intelegea lumea cine esti, 'fata misterioasa din poza alb-negru'.
    PpS: Hai ca ti-a placut si tie :p

    RăspundețiȘtergere

Back to Top