Suntem prea egoisti

Ea trebuie sa fie mereu informata, aranjata, frumoasa, o buna amanta si gospodina, vesela si descurcareata. Puternica in fiecare zi, plina de energie si intelegatoare cu EL. In acelasi timp, pretentia e pe masura din partea femeii. Mereu invingator, barbat de succes, frumos, excelent amant, educat, atent la ea si la starile ei emotionale (deh!), romantic etc. You know, the basic stuff.
Si ca intr-o viziune corporativa, daca ceva nu functioneaza la limite maxime, se inlocuieste. Nu avem timp sa investim sau sa tragem impreuna atunci cand ajungem in the Dip. Devenim egoisti. Suntem focusati pe scopurile noastre si orice ne impiedica sa dobandim perfectiunea, se inlautura ca o ramura uscata de orhidee. Dorim sa inflorim, nu-i asa? De ce sa pierdem resurse hranind ceva ce nu o sa mai faca flori?

Recunosc ca dintotdeauna am urat sa imi pierd vremea. E o chestie pe care o repet si care de cele mai multe ori e o iluzie. Timpul nu se pierde, se investeste. Nu poti construi un castel intr-o zi, poate doar pe plaja... iar valurile marii nu iarta.

Cred ca ar trebui sa invatam cu totii sa fim supportive, sa ii intelegem mai mult pe cei din jur si sa nu mai fim atat de egoisti. Sa avem rabdare si sa tragem impreuna cu ei sau pentru ei cand au nevoie.

P.S. 5 minute mai tarziu... :)


If you want to go fast go alone. if you want to go far go together. - Proverb african

Feedback-ul tau

Back to Top