Life of Pi

Anul asta a inceput printr-o petrecere frumoasa, o noapte in care am dansat cateva ore incontinuu, am ras si m-am simtit extraordinar. Nu putea fi mai perfect de atat :). 

Aseara, dupa cateva ore de odihna, am iesit sa vedem filmul Life of Pi. Primele scene se deruleaza intr-o bucatarie, adultul Pi povestindu-i unui autor canadian fragmente din copilaria lui din India. De la micile rautati indurate la scoala din partea colegilor, pana la momentul in care parintii se decid sa plece in America cu singura lor avere - animalele, baietelul indian iti capteaza atentia prin diversitatea de emotii prin care te indruma. Crescut intr-o gradina zoologica, intr-o familie care isi castiga traiul de pe urma acestui business, Pi este un copil care cauta sa invete si sa inteleaga tot ce il inconjoara cu o seninatate pe care nu si-o pierde nici macar dupa ce ramane captiv in imensitatea oceanului Pacific cu un tigru bengalez, o zebra, o hiena si un urangutan. Noutatea, daca mai ar fi fost nevoie de asa ceva tinand cont de compania neobisnuita de pe barca, nu vine cu micile probleme ale neufragiatilor - lipsa apei si a mancarii, ci cu provocarea pe care Richard Parker - felina impresionata - o aduce in viata de zi cu zi a personajului principal. 

Mie mi-a placut povestea, dupa cum probabil se vede in randurile de mai sus :). Vi-l recomand cu drag.

4 Comments


  1. O descriere ce utilizeaza termenii ideali pentru a te determina sa nu mai stai pe ganduri si sa iei primul bilet la Life of Pi...un film ce merita vazut:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai mergem, poate il dau in reluare :)). Si cand ma gandesc ca am fost impotriva lui bazandu-ma pe un review care a fost total GRESIT. Tz tz

      Ștergere
  2. Vezi....deci aici se aplica clar o vorba renumita " Aparentele inseala" :))) Poate o sa apara Life of Pi II :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) Asa e. Da... ar fi o chestie: Life of pi reloaded :))

    RăspundețiȘtergere

Back to Top