Ultima nunta, prima zi de toamna

In weekend am venit la Sibiu pentru a participa la nunta unei prietene foarte apropiate si trebuie sa spun ca a fost printre cele mai frumoase mirese pe care le-am vazut pana acum. Va spun sigur ca nunta era neinteresanta fara zambetul si energia pe care o emitea. Am privit-o cu mult drag pana la sfarsitul petrecerii cand a trebuit sa conving gasca sa vina la nani. Era 3 am, tocurile de 10 cm ma omorau, iar cafeaua pe care am baut-o la 11 nu mai avea nici un efect.
Am avut o zi incarcata, mai ales ca a fost prima mireasa la care am fost sa o ajut sa se imbrace and other stuff. Imi tremurau mainile de emotie in timp ce ii strangeam corsetul :)), am fost mai ceva decat familia... dar macar eu n-am plans! Pe tot parcursul zilei am glumit in stilul caracteristic si ca sa vezi... unii au ras! In  drumul spre biserica imi imaginam ce fain ar fi ca mirele, mireasa si invitatii sa stea pe scaune si nu in picioare (tocurile ma influentau!)... iar spre fericirea mea lucrurile au stat exact asa, ceremonia avand loc la biserica evanghelica din Cisnadioara. A durat putin pe langa cea pe care mi-o aminteam la ortodocsi, dar mi-a facut placere si chiar am fost atenta la tot ce a spus preotul. Scurt si la obiect, asa cum imi place mie. Oricum, ce urmeaza dupa conteaza mai mult.

Desi am facut multe pozici, nu am decat una cu rochita mea si nu ma pot abtine sa nu ma laud cu ea. Nu-i asa ca e foarte frumoasa? :D :D :D

Later edit:

 

6 Comments

  1. Foarte fumoasa rochita! Foarte frumoasa ai fost tu!
    Mai multe detalii despre rochita! Ne lasi asa:)
    De undeeee?!:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Multu, multu! De aici www.divine.ro
    Au magazin la Brasov, te duc daca vrei :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eşti frumoasă. Şi nu-i rochia de vină ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Monica: Multu' pentru compliment. Ma duc sa rosesc un pic la colt :)). Dar hai ca rochita ma ajuta... :))

    RăspundețiȘtergere

Back to Top