Neinfricata sau inconstienta

Mi-am dat seama ca atunci cand sunt pe skiuri nu simt frica. Am simtit la un moment dat ca vreau asta, ca o sa-mi placa si in final, o sa imi iasa! Saptamana asta am vorbit cu o prietena sa mergem la Gura Raului, ea vroia sa incerce skiurile (dupa ceva experienta pe snowboard), iar eu sa imi perfectionez cazaturile. Si le-am perfectionat, acum sunt ceva mai spectaculoase :)). Fac cateva cristiane in super viteza, apoi apare brusc un nor de zapada alb, iar dupa ce se aseaza fulgii pe sol, apar si eu: cu capul in jos. Mwahahhaha. Cred ca sunt un pic zdranga, dar imi place.
Initial ne-am inchiriat echipament, apoi am urcat pana la jumatate si ne-am cam demoralizat. De data asta a fost complicat si sa imi fixez claparii in skiuri. Dupa cateva minute de Stan si Bran si ceva socializare, am gasit binevoitori care sa ne mai arate cate una alta... Nu de alta, dar eu cred ca la inceput le cam atrageam atentia prin stangacia noastra. Insa important e sa exersezi, sa iti doresti sa mergi mai departe si sa nu renunti.

Austria, here I come.

4 Comments

  1. Schiul este prototipul sportului de adaptare ,de improvizatie.Exista tot timpul in minte posibilitatea accidentarii ,fiind nevoie de depasirea sentimentului de autoconservare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, cred. De asta imi fac griji... ca e ciudat. Sunt acolo si atat, nu ma gandesc ca o sa ma accidentez, decat ca o sa mai cad din cand in cand, iar asta e absolut normal.
    Cred ca mi-ar fi frica pe o partie foarte abrupta, insa cele pe care le-am testat nu ma sperie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Partia de la Trecatoarea Lupilor desi e scurta este destul de inselatoare vis-a-vis de skiorii incepatori. Trebuuie abordata cu prudenta portiunea de final unde este partia ingustata, panta mai abrupta si gheata formata care pune probleme oricui. E o partie atipica, cred ca singura sau printre putinele care au "finish-ul" in panta.Cam aiurea!

    RăspundețiȘtergere

Back to Top